DoubleTree by Hilton: niuewe hotels in bloeiende reishubs in Zuidoost Azië

Nieuw geopende hotels in Bangkok en Phuket versterken de groei van het merk in twee van de meest bezochte steden ter wereld en in de bredere regio Azië-Pacific. Met nieuwe hotels in Thailand handhaaft DoubleTree by Hilton de snelle ontwikkeling van het merk in heel Asia Pacific, waardoor de Hilton-voetafdruk als snelst groeiende horecabedrijf in de regio wordt versterkt. DoubleTree by Hilton opende wereldwijd 15 hotels in de eerste helft van het jaar.

Deze maand viert DoubleTree de opening van nieuwe hotels in twee van ‘s werelds meest bezochte steden volgens Business Insider – nummer 1 in Bangkok en nummer 12 in Phuket. Sinds de opening van de eerste woning in Thailand met DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok in 2013, zorgt het merk voor een gezonde jaar-op-jaar groei in zowel het toerisme en zakelijke reizen.

DoubleTree by Hilton Ploenchit biedt onderdak aan zakenreizigers die Embassy Row bezoeken of vakantiegangers die zich willen onderdompelen in de Thaise cultuur. In het centrum van Bangkok heeft het een directe toegang tot een van de bruisende wijken van het gebied. Het hotel grenst aan levendige straten, culturele bezienswaardigheden, een trendy nachtleven en de Ploenchit BTS Skytrain, die gemakkelijk toegang biedt tot de rest van de stad.

Het merk opende onlangs ook DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort, een idyllisch tropisch uitje naar de zuidelijke stranden van Thailand aan het turquoise water van de Andamanse zee, dat het contrast vormt met het bruisende grootstedelijke noorden. Het pas verbouwde pand ligt in het hart van Patong en biedt gasten een complete resortervaring met een aantal adembenemende zwembaden en zwembars, een scala aan internationale keukens in The Port and The Shore, en voor een beperkte tijd, beschikt het over een luxe koekjessuite met een DoubleTree Cookie-bar op de kamer en koekjegeurende voorzieningen en decor.

“Asia Pacific blijft een integraal onderdeel van het DoubleTree by Hilton groei verhaal, vooral tijdens de 50e verjaardag van het merk. Naast deze nieuwe eigendommen zullen we de komende jaren bijna 100 DoubleTree hotels in de hele regio openen, met in totaal meer dan 24.000 kamers”, zegt Shawn McAteer, hoofd en senior vice president DoubleTree by Hilton. “Bestemmingen in heel Thailand zien nog steeds een toename van het aantal internationale bezoekers. “

DoubleTree by Hilton is het op een na snelst groeiende Hilton-merk in Azië-Pacific na Hampton by Hilton. Bijna de helft van de wereldwijde DoubleTree-pijplijn bevindt zich in de regio, waaronder de helft: DoubleTree van Hilton Napier Hotel & Suites in Nieuw-Zeeland, DoubleTree van Hilton Putrajaya Lakeside in Maleisië en DoubleTree van Hilton Weerawila Rajawarna Resort in Sri Lanka.