DoubleTree by Hilton Raleigh Crabtree valley

Hilton kondigt de toevoeging aan van DoubleTree by Hilton Raleigh Crabtree Valley aan de wereldwijde portfolio van het merk. Het 12 verdiepingen tellende hotel met 176 kamers is voor het eerst geopend in 1973 en is een gewaardeerd onderdeel van het Crabtree-landschap. Het hotel ligt vlak bij de ringbaan, op amper enkele minuten van alles wat Raleigh te bieden heeft, met inbegrip van de rijke geschiedenis van North Carolina, wereldberoemde musea, prachtige winkels, trendy restaurants en een bloeiende zakelijke metropool.

Het hotel is eigendom van Carolina Hotel Investors-Crabtree, LLC en wordt beheerd door Atma Hotel Group vanuit Chapel Hill. Het moderne hotel onderging een renovatie van enkele miljoenen dollars, waarbij de kamers, de vergaderruimte, de openbare ruimtes en het restaurant volledig zijn gerenoveerd.

Extra functies van het hotel zijn onder andere:

• ETEN: Bij DoubleTree by Hilton Raleigh Crabtree Valley, zijn er maaltijdopties in overvloed zowel in de onmiddellijke omgeving als in het on-site restaurant, Pub 4100 met lokale items en Iers geïnspireerde gerechten zoals de Irish Chicken Cordon Blue. Behalve dineren, biedt Pub 4100 een verscheidenheid aan drankjes, waaronder lokale ambachtelijke bieren.

• VOORZIENINGEN: Gasten die op zoek zijn naar beweging of ontspanning hebben een verscheidenheid aan opties, waaronder een 24-uursfitnesscentrum met Precor®-apparatuur en losse gewichten, een seizoensgebonden buitenzwembad en de Capitol Area Greenway, op slechts een steenworp afstand van de voordeur van het hotel.

• VERGADERINGEN & EVENEMENTEN: DoubleTree by Hilton Raleigh Crabtree Valley is met 4.100 sq ft aan vergaderruimte een ideale keuze voor zakelijke bijeenkomsten, sociale evenementen en andere events. Het hotel biedt ook volledige arrangementen evenals in-house catering met aangepaste menu-opties.