Edition hotels: druk jaareinde met 3 nieuwe locaties

Edition Hotels wil nog voor het jaareinde drie nieuwe locaties in drie continenten openen. Vooreerst is er het Tokyo EDITION, Ginza dat na de succesvolle lancering van het eerste Japanse EDITION-hotel The Tokyo EDITION, Toranomon geopend eind 2020, de positie van het merk als een van de meest opwindende lifestylepioniers in Azië nog verder moet versterken. The Tokyo EDITION, Ginza wordt eind 2021 geopend en ligt vlak bij Chuo Street, een van de grootste luxe amusements- en winkelbestemmingen van de stad.

Het nieuw gebouwde pand zal 86 kamers en suites omvatten, drie ongelooflijke eet- en drinkgelegenheden, waaronder een bar op het dak, samen met een vergaderstudio en een ultramodern fitnesscentrum.

De Rome EDITION, wordt de eerste Italiaanse vestiging van EDITION Hotels en zal naar verwachting eind 2021 openen, het zal 95 kamers en suites hebben, waaronder een Penthouse suite met een privéterras van 130 m². De Rome EDITION zal uniek ontworpen eet- en drankgelegenheden bieden, waaronder een kenmerkend restaurant met ruimte om buiten te dineren, waardoor de lokale bevolking en bezoekers verliefd zullen worden op de keuken en alles wat daarbij komt kijken; een Punch Room Bar met uitzonderlijk gemaakte cocktails; en een Rooftop Terrace waar gasten de keuze hebben uit een seizoensgebonden hapje, een drankje met uitzicht op de stad, een privébijeenkomst met vrienden… Naast aanpasbare binnen- en buitenruimtes voor evenementen, zal het hotel ook een zwembad op het dak, een zeer ruime hi-tech fitnessruimte en twee behandelkamers met inbegrip van een koppel-massage-ervaring huisvesten.

Met zijn centrale ligging op een steenworp afstand van de Via Veneto en Bernini’s Tritone Fontein op het Piazza Barberini, ligt The Rome EDITION op korte loopafstand van o.m. de Spaanse Trappen, de Trevifontein, de Borghese Tuinen en Galerij, en vele andere wonderen die Rome in een must-see bestemming transformeren. Het hotel is gevestigd in een historisch opvallend gebouw, ontworpen door Cesare Pascoletti in samenwerking met architect Marcello Piacentini, een van de beroemdste Italiaanse architecten van het rationalisme in het begin van de 20e eeuw.

De verwachte opening van de Dubai EDITION eind 2021 betekent een belangrijke uitbreiding voor het merk in de populairste reisbestemming van het Midden-Oosten. Het hotel ligt in het centrum van Dubai, op een populaire locatie, tegenover de wereldberoemde Dubai Mall. Het hotel is ontworpen door LW Design Group LLC en zal 275 kamers en suites hebben. Het hotel zal ook meerdere eet- en drinkgelegenheden, een zwembad, spa en fitnesscentrum aanbieden naast dynamische evenementenruimtes met vergaderzalen en een flexibele balzaal.