Edition plant drie hotelopeningen in 2020

EDITION Hotels, het luxemerk van Marriott International, Inc. verwacht om in 2020 drie nieuwe eigendommen te openen over drie continenten waardoor het zijn internationale uitbreiding onderstreept. Met de realisatie van deze nieuwe EDITION-hotels in Japan, IJsland en Dubai omvat de brand wereldwijd 13 hotels. Daarnaast heeft Marriott International nog eens 15 hotels in de ontwikkelingspijplijn van EDITION die, bij de opening in de komende jaren, de voetafdruk van het merk meer dan zouden moeten verdubbelen.

EDITION Hotels is een onverwachte en verfrissende collectie van one-of-a-kind hotels die het concept van luxe herdefiniëren. Ontworpen door hotelvisionair Ian Schrager in samenwerking met Marriott International, combineert EDITION de persoonlijke en intieme gastvrijheidsbeleving waar Schrager om bekend staat.

De toewijding van EDITION Hotels aan compromisloze kwaliteit, echte originaliteit en onberispelijke moderne service blijft de categorie van de luxueuze boetiekhotels definiëren. De snelle internationale expansie van het merk zal zich voortzetten met verdere openingen in 2021 op meerdere continenten. “Alle EDITION-hotels zijn uniek, origineel en uniek, ingebed in een gevoel van tijd en plaats” – Ian Schrager.

De Tokyo EDITION, Toranomon – Launching MID 2020

Als eerste EDITION-hotel in Japan vindt het Tokyo EDITION Toranomon een onderkomen in de herontwikkeling van het voormalige Pastoral-gebouw, een project voor gemengd gebruik dat bestaat uit kantoren, woningen en een medisch centrum. Het hotel wordt gevestigd in de chique wijk Toranomon in Tokio en zal naar verwachting gemakkelijk toegang bieden tot enkele van de meest iconische locaties van Tokio, waaronder de Tokio-toren en de Tsukiji-vismarkt. Op wandelafstand van het bruisende nachtleven en de restaurants van Roppongi, legt The Tokyo EDITION Toranomon de lat nog hoger op het vlak van entertainment en gastronomie.

De Tokyo EDITION Toranomon is opgericht in samenwerking met de wereldberoemde architect en ontwerper Kengo Kuma, die het Tokyo 2020 Nationaal Olympisch Stadion ontwierp, en beschikt over 205 kamers en suites, vier eet- en drinkgelegenheden, speciale vergader- en evenementenruimtes, een zwembad, een fitnesscentrum en een spa. EDITION’s geliefde cocktailbar, Punch Room, wordt eveneens een onderdeel van dit project.

De Reykjavik EDITION – LAUNCHING LATE 2020

De Reykjavik EDITION wordt geopend op een toplocatie in het centrum van de stad en zal eind 2020 van start gaan. Het hotel ligt naast de prominente Harpa Concert Hall zowel een bruisend als pittoresk deel van de historische hoofdstad van IJsland.

Ian Schrager Company heeft samengewerkt met architecten T.arch en ontwerpers Roman & Williams om EDITION Hotels in IJsland te introduceren. The Reykjavik EDITION biedt 250 kamers en suites en huisvest een private rooftop, een balzaal en een uitgaansruimte. Het hotel zal de gasten en lokale bevolking tevens een sterk gevarieerd culinair aanbod serveren in drie restaurants en een café.

De Dubai EDITION – LAUNCHING LATE 2020

De verwachte opening in 2020 van de Dubai EDITION in de populairste reisbestemming in het Midden-Oosten betekent een belangrijke uitbreiding voor het merk. Het pand wordt geopend in het centrum van Dubai op een van de populairste locaties van de stad, tegenover de wereldberoemde Dubai Mall.

Ontworpen in samenwerking met LW Design Group LLC, biedt het hotel 210 kamers en suites, samen met zeven restaurants, zwembaden, pooldeck dineren, een spa en een fitnesscentrum, in aanvulling op dynamische evenementen ruimtes met meerdere vergaderzalen en een balzaal.