edyn bereidt zich voor op verdere uitbreiding van Locke in 2021

Innovatieve hospitality leider edyn is verheugd data en eerste beelden bekend te maken van de uitrol van haar populaire lifestyle merk Locke, met nieuwe locaties in het Verenigd Koninkrijk en internationaal die in de loop van 2021 openen.

Locke verheft het traditionele aparthotelmodel door prachtig ontworpen, zelfstandige studio-appartementen – compleet met volledig ingerichte keukens, woonruimten en wasfaciliteiten – te combineren met dynamische, ervaringsgerichte sociale ruimten die typisch zijn voor een lifestyle hotel. Locke daagt conventies uit door samen te werken met opwindende, opkomende ontwerpers en ontwrichtende partners op het gebied van eten en drinken om elke locatie zijn eigen karakter en stijl te geven. In 2021 worden nog twee locaties in Londen geopend, een nieuw pand in Cambridge en de Europese uitbreiding van het merk naar Duitsland en Ierland.

Locke’s home-meets-hotel concept spreekt een breed scala aan reizigers aan, zowel voor zakenreizigers als vakantiegangers en biedt ruimte voor lange en korte verblijven. Locke biedt zijn gasten een verhoogd veiligheidsniveau en de mogelijkheid om zelfstandig in elk appartement te wonen. De belangstelling voor deze nieuwe formule bleef in 2020 groeien en Locke opende in de loop van het jaar de deuren van vier appartementen. Over de gehele edyn portefeuille – die ook serviced apartment merk SACO, The Moorgate en Wittenberg omvat – bedroeg de bezettingsgraad in 2020 gemiddeld 65%, aanzienlijk beter dan veel vergelijkbare merken in de markt.

“Na het aantonen van de veerkracht en het aanpassingsvermogen van ons bedrijfsmodel tijdens de pandemie, zijn we verheugd om verdere details te delen over onze Locke openingen in 2021, wat een uitzonderlijk jaar van groei belooft te worden voor het merk in heel Europa. Nu de internationale zaken- en vrijetijdsreizen weer aantrekken, zien we nieuwe trends, smaken en prioriteiten opkomen. Locke’s hybride home-meets-hotel concept is nog nooit zo relevant geweest, en we kijken ernaar uit om het merk uit te breiden naar nieuwe markten om te voldoen aan de vraag van reizigers naar ruimere, zelfstandige accommodatie.” – Stephen McCall, CEO edyn.

KINGSLAND LOCKE, DALSTON, LONDEN – Opening voor vrijetijdsreizigers in mei 2021 – Lead-in kamerprijs: £115

Na een soft launch voor essentiële werknemers in het voorjaar, zal Kingsland Locke in mei 2021 haar deuren openen voor een consumentenpubliek. Gelegen in een van Londen’s meest eclectische buurten, zal Kingsland Locke 124 moderne studio appartementen huisvesten, evenals gratis co-working ruimte, on-site microbrouwerij en gin distilleerderij, all-day restaurant, workout studio en koffie shop.

Kingsland Locke zal de thuisbasis zijn van KRAFT Dalston, een spannende nieuwe voedsel en drank onderneming gevormd door de Duitse Kraft Brouwerij, Jim and Tonic Distillery en Le Bab. KRAFT Dalston zal beschikken over een gin distilleerderij en microbrouwerij op het terrein van Kingsland Locke, waardoor de CO2-voetafdruk van de outlet met 75% wordt verminderd door het elimineren van onnodige verpakkingen en leveringen naar de locatie. Na vestigingen in Soho en Covent Garden, breidt Le Bab voor het eerst uit naar het oosten; een terugkeer naar het kebabhart van Londen, dat de inspiratie vormde voor zijn moderne kijk op de traditionele kebab. Shaman zal ook op de begane grond te vinden zijn, waar gasten en voorbijgangers terecht kunnen voor koffie van de derde generatie en grab-and-go artikelen.

In het verlengde van Locke’s verfrissende ontwerpbenadering zijn de interieurs van Kingsland Locke ontworpen door de in Oost-Londen gevestigde studio Red Deer, die zich heeft laten inspireren door de levendige kleuren en taferelen van de omliggende wijk Dalston. De kamers zijn ontworpen met een meer gedempt palet, gebruikmakend van ruwe texturen en subtiele tinten om rust en ontspanning aan te moedigen.

TURING LOCKE, EDDINGTON, CAMBRIDGE – Opening in september 2021 – Lead-in kamerprijs: £105

Turing Locke maakt deel uit van het opwindende nieuwe Eddington-ontwikkeling door de Universiteit van Cambridge en zal zeker een precedent scheppen voor moderniteit en stijl. Het gebouw zal 180 van Locke’s kenmerkende volledig ingerichte hedendaagse studio-appartementen omvatten, samen met een seizoensgebonden dakterras en lommerrijke binnenplaats, all-day restaurant, cocktailbar, coffeeshop, winkelruimte, co-working ruimte, workout studio en vergaderruimte. Met een naam geïnspireerd op de baanbrekende computerwetenschapper Alan Turing, is Turing Locke te vinden in de voorhoede van de vooruitgang met zijn ontwikkeling die deel uitmaakt van een van de toonaangevende duurzame projecten in het Verenigd Koninkrijk.

Ontworpen door Sterling Prize-winnende architecten dRMM, met interieurs van de wereldwijd gerenommeerde design studio AvroKO, heeft Turing Locke zijn eigen karakter en identiteit. Geïnspireerd door de vooruitstrevende bewegingen die in Cambridge zijn ontstaan, wordt het pand gekenmerkt door een naadloze combinatie van traditie en avant-garde, waarbij designkeuzes uit het midden van de vorige eeuw worden vermengd met modernistische invloeden die worden weerspiegeld in zowel de architectuur als de kunst die in het hele project te vinden is.

BUCKLE STREET STUDIOS BY LOCKE, ALDGATE, LONDON – Opening in oktober 2021 – Lead-in kamerprijs: £ 115

Op een steenworp afstand van de City, Tower Bridge en Brick Lane verrijst het nieuw ontwikkelde Buckle Street Studios by Locke in het hart van een van de meest levendige creatieve hubs van Londen. De nieuwe toevoeging aan het Locke portfolio breekt met conventies, met 87 microstudio’s en 16 nieuwe hotelkamers, klaar voor gasten die op zoek zijn naar een korter verblijf zonder afbreuk te doen aan het comfort van wonen in appartementstijl. Buckle Street Studios ligt naast het allereerste Locke eigendom, Leman Locke, en biedt een ongeëvenaarde eigentijdse en gestroomlijnde gastenervaring.

Het gebouw is ontworpen door Grzywinski+Pons – het architecten- en ontwerpbureau achter de eerste vier Locke-locaties – en de kroon van het gebouw wordt gevormd door een doorschijnend glazen volume dat de bovenste verdiepingen omsluit. Het resultaat is een pand dat doet denken aan een modernistische vuurtoren, het ideale baken van waaruit gasten Oost-Londen, het creatieve en culinaire epicentrum van de stad, kunnen verkennen.