edyn kondigt lancering aan van nieuwe generatie serviced apartment : Cove

Cove omarmt de nieuwe toekomst van reizen en biedt nieuwe groeimogelijkheden voor edyn. Baanbrekend hospitality leider edyn kondigt aan dat het zijn portfolio verder zal uitbreiden met de lancering van een nieuw serviced apartment merk, Cove. De lancering onderstreept zowel de veerkracht als het optimisme van edyn, nu de vooruitstrevende groep doorgaat met het ontwikkelen van haar uitgebreide verblijfsportfolio, waartoe ook het baanbrekende lifestyle aparthotelmerk Locke behoort.

Cove belichaamt het begrip flexibel wonen – een combinatie van doordacht design met naadloze technologie om het leven in alle modi mogelijk te maken. Het aanpassingsvermogen van het bedrijfsmodel van Cove zal ook opwindende nieuwe groeimogelijkheden bieden voor edyn, dat zijn aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en Europa snel aan het uitbreiden is. In de eerste helft van 2021 bouwde de groep voort op haar veerkrachtige prestaties van 2020, toen het een gemiddelde bezettingsgraad van meer dan 70% behaalde – waardoor edyn de ‘one to watch’ is in de nieuwe toekomst van reizen, waar gasten steeds meer van plan zijn om langer te blijven en meer te ervaren, ongeacht de reden van hun verblijf.

“We hebben een geweldige kans om edyn te ontwikkelen en te laten groeien in een tijd waarin flexibele, doordacht ontworpen accommodatie nog nooit zo in trek is geweest. Gecombineerd met de vooruitziende blik van onze investeerders en een team van wereldklasse dat het merk leidt, zal de lancering van Cove ons in staat stellen het traditionele serviced apartment model te transformeren en ons portfolio te versterken.” – Stephen McCall, CEO van edyn.

De zorgvuldig ontworpen appartementen van Cove zullen een basis van zakelijke klanten blijven bedienen die op zoek zijn naar een langer verblijf, terwijl ze zich opnieuw richten op vakantiegangers – waaronder gezinnen – die op zoek zijn naar een zelfstandige, ruime en flexibele accommodatie. Elk appartement zal beschikken over supersnelle, eigen Wi-Fi, volledig ingerichte keukens en woonkamers, evenals kenmerkende sofa’s en op maat gemaakte keukentafels die geschikt zijn om te dineren, te werken of te ontvangen.

“Onze missie is het creëren van de volgende generatie serviced apartments, die tegemoet komen aan reizigers die op zoek zijn naar zorgvuldig ontworpen ruimtes in centrale stadslocaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa; geschikt voor een zakenreis, stedentrip of gezinsvakantie. Cove omarmt nieuwe manieren van leven en biedt reizigers veiligheid, comfort en een toevluchtsoord, wat in lijn is met de ethos en visie van edyn” – Steven Haag, Managing Director van Cove.

Vanaf juni zal edyn acht van haar bestaande Saco accommodaties omvormen tot Cove, met een nieuwe inrichting en meubilair, branding en een innovatief, digitaal gericht gastentraject. De eerste volledige Cove-opening zal een nieuwe aanwinst zijn in het Liverpool ONE-ontwikkelingsproject.

Cove Paradise Street zal 77 eigentijdse appartementen met één tot drie slaapkamers omvatten, met een panoramisch uitzicht over het stadscentrum van Liverpool en een grote gemeenschappelijke binnenplaats. Cove Paradise Street ligt in het hart van de stad, op een steenworp afstand van uitstekende vervoersverbindingen en Liverpool ONE’s diverse winkels, recreatie- en eetgelegenheden.

Saco objecten in Reading, Nottingham, Londen (Covent Garden, The Cannon, St. Martin’s Lane), Cardiff, Bristol (West India) en Manchester zullen allemaal transformeren naar Cove. Panden die geen deel uitmaken van de initiële transformatie zullen onder het merk Saco blijven opereren en beschikbaar zijn om te boeken naast de partner panden op de Saco website.