Een Belgische zomer

In de overtuiging dat de zomer 2020 er totaal anders zal uitzien dan andere zomers, kondigen de 14 Martin’s Hotels hun heropening aan. We zullen anders gaan reizen, we zullen waarschijnlijk willen andere bestemmingen kiezen, wellicht wel dichter bij huis. We zullen ons land willen (her)ontdekken, waardoor België DE nummer één bestemming wordt, (her)ontdekking waaraan de Martin’s hotel graag meewerken.

Meerdere redenen dus om de mooiste Belgische steden en typische regio’s incluis musea, natuurgebieden, goede restaurants, winkels, etc. te ontdekken. Tien van deze plekjes, Brussel, Brugge, Bergen, Mechelen, Waterloo, Bilzen, Louvain-la-Neuve, Leuven, Tubize en Genval – zijn trouwens de thuisbasis van een Martin’s hotel.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft de Martin’s groep een aantrekkelijke formule uitgewerkt voor een verblijf à la carte in de verschillende Martin’s Hotels. De formule is beschikbaar tot 31 augustus, en omvat een overnachting in een gezellige kamer voor 69€ met ontbijt (toeslag van 10€/pers.) Voor degenen die de verschillende regio’s met de fiets willen verkennen, wordt een bagagetransfer van het ene hotel naar het andere voorzien! Martin’s Hotels zijn ideaal gelegen om de unieke regio’s te doorkruisen. Deze optie is beschikbaar voor 45€ per kamer per nacht (met uitzondering van de hotels in Brugge, Bilzen en Bergen).

Aanbiedingen voor gezinnen: een kind tot 12 jaar verblijft gratis op de kamer van de ouders en 50% korting op een tweede kamer voor kinderen. Het enige wat je nu nog moet doen is je koffers pakken en ons land verkennen!

Keuzenmogelijkheden:

Martin’s Château du Lac*****, een 5-sterrenhotel, ideaal om weer in contact te komen met de natuur en te genieten van buitensporten, golfen of zeilen… Waals-Brabant is een broedplaats voor culturele, sportieve en gastronomische activiteiten. Met zijn comfortabele kamers, zijn restaurant Genval-Les-Bains met uitzicht op het meer en de Martin’Spa Fitness & Wellness Club, nodigt u uit om de tijd te stoppen. Martin’s All Suites **** ligt aan de oever van het meer van Louvain-la-Neuve en herbergt twee restaurants, B’Comme en Di’Vino, en een spa.

Met zijn spitsbogen, zuilen, gebrandschilderde ramen en talrijke religieuze getuigenissen nodigt het Martin’s Patershof**** hotel, een kerk die tot hotel werd omgebouwd, ideaal gelegen in het hart van de historische wijk van Mechelen, u uit om volop te genieten. Ook het Martin’s Klooster**** gelegen in een historische wijk van Leuven, is een plek met een rijke geschiedenis.

Martin’s Brugge*** is het ideale vertrekpunt om Brugge, zijn begijnhof, zijn historische sites en zijn rijke cultuur te ontdekken. Op een steenworp afstand van de Grote Markt van Brugge, in het hart van het historische gedeelte van de stad, werd het Martin’s Relais**** ondergebracht in 5 historische woningen uit de Middeleeuwen.

Martin’s Rentmeesterij**** is gelegen op 150m van de Commanderij van Alden Biesen, een uitzonderlijke historische site in Bilzen in Vlaams Limburg.

De Martin’s Waterloo*** verleidt met zijn architectuur die een industrieel verleden combineert met het modernste comfort. Het herbergt eveneens een fitnessruimte en een restaurant La Sucrerie. Martin’s Red**** bevindt zich op de site van het Belgisch Voetbalcentrum in Tubize, het trainingscentrum van de Rode Duivels. Martin’s Dream Hotel**** in Bergen is gevestigd in een neogotisch gebouw uit de 19e eeuw.

Martin’s Brussels EU**** is een eigentijds hotel, ideaal gelegen in het hart van de Europese wijk van Brussel.

De Martin’s Hotels groep kijkt er naar uit om u te verwelkomen met respect voor alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen voor iedereen. De teams en de hotels beschikken over alle nodige uitrusting om een maximale naleving van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te garanderen. Meer informatie vindt u op www.safelytogether.be.