Een nieuwe Park Inn by Radisson landt op de luchthaven van Olso

Park Inn by Radisson, het bovenste middenklasse hotelmerk dat stressvrije ervaringen, goed eten en vrolijke omgevingen biedt, kondigt de opening aan van het Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. Het derde hotel van de Radisson Hotel Group op de luchthaven van Oslo is een ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die op de op één na drukste luchthaven in Scandinavië aankomen.

Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President voor de Nordics bij Radisson Hotel Group: “Met de opening van de nieuwe Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, bieden we onze gasten nu drie hotels aan op de grootste luchthaven van Noorwegen. In totaal hebben we negen hotels in de stad Oslo, en we zijn verheugd om onze positie als de toonaangevende internationale hotelgroep in Noorwegen te versterken door onze gasten echt gedenkwaardige momenten aan te bieden. “

Met zijn Scandinavische roots is Radisson Hotel Group sterk vertegenwoordigd in Noorwegen. In feite beschikt het over de grootste portefeuille van een internationale hotelgroep in het land – met dit nieuwe hotel in 23 Radisson Blu en Park Inn by Radisson Norwegian.

Gasten hebben tijdens hun verblijf voldoende ruimte om te ontspannen in het Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, dat 233 comfortabele kamers aanbiedt. Tot de gemeenschappelijke voorzieningen behoren een restaurant, een bar en een fitnessruimte. Voor zakelijke gasten heeft het hotel ook Meetings & Events gedekt – met 12 vergader- en conferentiezalen die voldoende ruimte bieden om te netwerken en grote ideeën te delen.

De Park Inn by Radisson-hotels bieden een ruim comfort en bevinden zich in hoofdsteden of rond economische en doorvoerhubs. Het onlangs geopende hotel in Gardermoen is hierop geen uitzondering, met een toplocatie – slechts 3 km van de luchthaven Oslo – is het een uitstekende uitvalsbasis voor internationale reizigers.

Het Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West biedt gasten niet alleen een gemakkelijke toegang tot de luchthaven, maar ook een korte rit van het centrum van Oslo. Met de trein reist u in 20 minuten naar het hart van deze historische stad en kunt u genieten van bezienswaardigheden zoals het fort Akershus, het Viking Ship Museum en boottochten over Oslofjord. Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West wordt beheerd door Radisson Hospitality AB onder een internationale licentieovereenkomst.