Een nieuwe Radisson BLU voor Moskou

Radisson Hospitality AB, onderdeel van de Radisson Hotel Group, kondigt de ondertekening aan van het Radisson Blu Leninsky Prospect Hotel in Moskou. Deze samenwerking met Sherwood Premier LLC, een pand met 150 kamers, brengt de portfolio van de groep in Moskou en omgeving naar acht hotels en 2.260 kamers in gebruik of in ontwikkeling.

Elie Younes, Executive Vice President en Chief Development Officer van Radisson Hotel Group, zei: “Dit strategische project versterkt onze leidende positie in Rusland evenals de positie van Radisson Blu als het grootste hogere luxehotelmerk in Europa. We zijn onze partners dankbaar voor het vertrouwen in ons merk en onze mensen ”

Het Radisson Blu Leninsky Prospect Hotel, Moskou, maakt integraal deel uit van een gemengd kantoor- en hotelcomplex en zal in 2021 geopend worden. Het beschikt over 150 comfortabele kamers waar gasten zich in stijl kunnen ontspannen, of ze nu op bezoek zijn Moskou voor zaken of vrije tijd. Het hotel biedt ook ultramoderne vergaderfaciliteiten en een fitness- en wellnesscentrum dat verschillende manieren biedt om fit en ontspannen te blijven.

Gasten en bezoekers hebben de keuze tussen twee restaurants en de lobbybar waar eten en drinken van topkwaliteit wordt geserveerd. Zakelijke gasten zullen zich ideaal gelegen voelen voor de groeiende bedrijvencluster die zich snel in omvang en belang ontwikkelt in het zuidwesten van Moskou.

Gasten kunnen zonder problemen het Radisson Blu Leninsky Prospect Hotel in Moskou bereiken, dat op slechts 16 km van de internationale luchthaven Vnukovo en op 9 km van het stadscentrum ligt. Het Radisson Blu Leninsky Prospect Hotel, Moskou wordt beheerd door Radisson Hospitality AB onder een internationale managementovereenkomst.