Een smakelijke en kleurrijke Valentijnsdag

Voor Valentijnsdag heeft Leonidas verrukkelijke hartjes in het leven geroepen in een onweerstaanbare waaier aan smaken en kleuren … En laten we de verpakkingen die hen zullen vergezellen niet vergeten. Een ding is zeker: je chocoladegeschenken zullen vanaf de eerste blik een schot in de roos zijn. Ze smaken heerlijk als je ze deelt met je geliefde, maar ook met vrienden of familie. Kortom, een echt moment om te delen!

Bloemige en fruitige hartjes in de kleuren van de liefde

Het assortiment van hartjes dat permanent beschikbaar is (Framboos, Vanille, Noir de Noir en Dulce de Leche), krijgt tijdens valentijn het tijdelijke gezelschap van drie andere hartjes die een bloemige en fruitige toets geven, voor liefhebbers van verfijnde smaken:

  • Petit cœur Fleur d’Hibiscus & Coquelicot (hibiscusbloem & klaproos): een hartvormige praline in natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een delicate ganache met een infusie van hibiscusbloem en de smaak van klaproos. De fascinerende rode kleur staat voor liefde, passie, warmte en sensualiteit.
  • Petit cœur Cerise et Sureau (kers & vlierbes): een hartvormige praline in natuurlijk geleurde witte chocolade, gevuld met een ganache met kers en vlierbes. De paarse kleur doet denken aan magie en spiritualiteit en is dus het ideale hartje voor dromers of geliefden die op zoek zijn naar zachtheid en kalmte.
  • Petit cœur Orange sanguine et Goji (bloedsinaasappel & gojibessen): de laatste aanwinst van het assortiment is een praline van natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een crème van bloedsinaasappel en gojibessen. Zijn oranje kleur staat niet alleen voor empathie, maar ook voor vreugde en enthousiasme.

Bonte verpakkingen in de kleuren van de liefde

Wie valentijn zegt, zegt cadeautjes geven. En daar hoort uiteraard een mooie verpakking bij. Dit jaar biedt Leonidas een hartvormige geschenkdoos aan, naar hartenlust te vullen met de favoriete pralines van de ontvanger. Daarnaast is er ook een hartje in fluweel voor 1 praline … voor die ene ware liefde!

Aanbevolen verkoopprijs: Geschenkdoos hart met 12 hartjes: 9,5€ – Fluwelen hartje met 1 hartje: 2,9€