Een verrekijker voor vaderdag = een blije man

Vaderdag staat voor de deur, dus het is tijd om de vaderfiguren in ons leven extra in het zonnetje te zetten. Je wilt uit de hoek komen met een prachtig cadeau… en dat is niet de zoveelste set accessoires voor de barbecue of de jaarlijkse fles champagne. Deze keer wil je indruk maken en je vader écht verrassen. Heb je al eens gedacht aan een verrekijker?

De familieman : Voor de familieman is de dG van SWAROVSKI OPTIK de ideale kijker. De dG is het eerste optische apparaat waarmee je jouw waarnemingen kunt identificeren, documenteren en met anderen kunt delen. De dG neem je mee wanneer je met het hele gezin de natuur in trekt. Je koppelt er tot 5 mobiele telefoons aan waardoor het hele gezin live kan meekijken met papa’s waarnemingen. Samen kunnen jullie de gespotte dieren opzoeken in de dG Mammals app of de Merlin Bird ID app.

De natuurfanaat : De natuurfanaat maak je blij met de NL Pure 32, de nieuwste verrekijker in de collectie van SWAROVSKI OPTIK. Met het grote gezichtsveld en vrijwel onzichtbare randen gaat hij volledig op in het beeld van de natuur. De kijker is verkrijgbaar in twee kleuren: de welbekende groene kleur en in het opvallende Burnt Orange – voor wie niet bang is om op te vallen tussen mede-natuurfanaten.

De cultuurfan : De afgelopen periode heeft de cultuurfan weinig van zijn hobby kunnen genieten. Het is daarom des te leuker om hem bij een volgend theaterbezoek op pad te sturen met de CL Pocket. Deze kijker is compact en lichtgewicht, maar biedt wel uitstekende optische kwaliteit. En zolang een theaterbezoek nog niet mogelijk is, komt de kijker ook goed van pas tijdens een wandeling in de natuur.

De gadgetfreak : Wij kennen de gadgetfreak als iemand die de door hem gewenste gadgets direct koopt zodra ze in zijn gedachten verschijnen. Lastig om een passend cadeau voor te kopen dus! Een kijker heeft hij misschien al, maar de VPA adapter waarschijnlijk nog niet. Deze universele adapter koppel je aan je verrekijker. Vervolgens klik je jouw mobiele telefoon erin, waarna je prachtige foto’s kunt maken door je kijker.

De luxeliefhebber : Voor sommige papa’s mag het al eens wat luxueuzer zijn. De CL Companion Nomad is hiervoor de geschikte kijker. Met zijn verbluffende optiek, uitstekende ergonomie en fijne lederen bekleding is het een statement van pure elegantie. De CL Companion Nomad is er in een 8×30 en 10×30 uitvoering. De kers op de taart? De prachtige houten bewaardoos waarin de verrekijker geleverd wordt.

De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien. Ervaar het ogenblik.

SEE THE UNSEEN. SWAROVSKIOPTIK.COM