Eerste Atwell suites hotel in aanbouw in Miami

IHG biedt een frisse blik in het ontwerp van haar nieuwste merk

IHG® Hotels & Resorts kondigde aan dat het eerste Atwell Suites™ hotel nu in aanbouw is in Miami. Verwacht wordt dat het eerste Atwell Suites in de zomer van 2021 zal worden geopend, een 90-kamers hotel in Brickell, een stadswijk waar Miami en het financiële district van Zuid-Florida gevestigd zijn, evenals vele buitenlandse consulaten. Het hotel maakt deel uit van een nieuwe hoogbouw, gemengd gebruik, die ook een nieuw 140-kamer Hotel Indigo Miami Brickell zal omvatten. Dit pand is eigendom van Francisco Arocha, Pedro F. Villar, Albert Ovadia en Sunview Companies.

Atwell Suites is het nieuwste merk van IHG, geïntroduceerd in 2019 als een design-geleid, dynamisch, all-suites hotelmerk geoptimaliseerd voor een langer verblijf van maximaal zes nachten. Het merk is goed ontvangen door eigenaren met 20 eigendommen die nu in planning en ontwikkeling zijn, in de hele VS, in levendige markten zoals Austin, Texas; Charlotte, North Carolina; Denver; en Phoenix. De bouw zal naar verwachting in de komende maanden beginnen met extra Atwell Suites eigendommen.

Karen Gilbride, Vice President, avid hotels en Atwell Suites™, IHG: “We hebben Atwell Suites gecreëerd als resultaat van een continue samenwerking en dialoog met een enthousiaste adviesraad bestaande uit IHG-eigenaren om reizigers iets echt anders te bieden in de hogere middenklasse. Het all-suites segment is snelgroeiend en blijft zeer veerkrachtig met een sterke interesse van de eigenaren gedurende 2020 “.

Albert Ovadia van Sunview Companies: “We zijn blij dat we als eerste een Atwell Suites-hotel kunnen aankondigen waar ook ter wereld. We weten dat het unieke ontwerp van het merk Atwell Suites aantrekkelijk is voor reizigers die de wijk Brickell verkennen, een van de meest levendige en populaire delen van Miami. Dit nieuwe hotel is om een absolute bestemming in het hart van de actie, het gemak voor internationale reizigers naar de verschillende consulaten en bedrijven, evenals de nabijheid van de winkels en restaurants van wereldklasse die Brickell biedt”.

Het bedrijf heeft ook een aantal nieuwe renderings uitgebracht die het doordachte ontwerp van het merk Atwell Suites laten zien, waaronder de belangrijkste lobbyruimte die bedoeld is om mensen samen te brengen rond de ontbijtruimte, de lounge en de bar; The Common (een dynamische ruimte op de tweede verdieping, geïnspireerd door coworking lounges die een plek bieden voor gasten om te werken en te ontspannen); en The Study (een boekbare vergaderruimte die technisch is uitgerust met alles wat nodig is voor een productieve vergadering).

Het merk Atwell Suites is er voor gasten die op zoek zijn naar mogelijkheden om te ontdekken, te leren en te groeien tijdens hun reis. De belangrijkste kenmerken van het merk zijn flexibele en verrijkende ruimtes die gasten helpen gemakkelijk te wisselen tussen werk en rust, verrassende accenten die een sfeer creëren die gesprekken op gang brengt, en een unieke benadering van eten en drinken, om naadloos over te gaan van het ontbijt naar een uitnodigende bar- en loungeruimte voor de rest van de dag.

Atwell Suites bieden suites met verschillende woon- en slaapzones, een bar met onderkast, magnetron, koffiezetapparaat, een werkruimte met een hoog bureau, een uittrekbare bank, een oversized aanbod in de badkamer en een tweezijdige kast die gemakkelijk toegankelijk is vanuit zowel de gastenkamer als de badkamer.

Sinds de lancering zorgde IHG voor een snelle overgang van project naar realiteit, inclusief het vervaardigen van een volledig hotelgebouw met openbare ruimten en gastenkamers in het Design Center van IHG in Atlanta. Het bedrijf nodigt potentiële eigenaren en toekomstige gasten uit om een kijkje te nemen ‘binnen’ Atwell Suites met een virtuele tour.

www.atwellsuites.com.