Eerste avid hotel in Canada

IHG® kondigt de nieuwste internationale uitbreiding aan voor haar avid™-hotelmerk – het eerste Canadese pand in Vaughan, een voorstad van Toronto. Het pand is eigendom van PI Cap en maakt deel uit van een robuuste pijplijn van nieuwe avid hotels die momenteel in ontwikkeling zijn in Canada. Er zijn nu reeds meer dan een dozijn enthousiaste en gastvrije hotels, inclusief het eerste pand in Mexico, en maar liefst 90 eigendommen in aanbouw of met goedgekeurde plannen voor de bouw in Canada, de Verenigde Staten en Mexico.

Het nieuwe hotel in Vaughan, dat naar verwachting in het voorjaar van 2022 zal worden geopend, zal 119 kamers bieden, verdeeld over zes verdiepingen. Het hotel ligt in een gebied met hoge zichtbaarheid, op slechts enkele minuten van Toronto Pearson International Airport, handig voor vele winkelcentra en restaurants in de omgeving, met gemakkelijke toegang tot het naburige Brampton, Etobicoke en Bolton. Vaughan is al lang erkend als een van de snelst groeiende gemeenten in Canada en is de thuisbasis van Canada’s Wonderland pretpark dat elk jaar miljoenen bezoekers naar het gebied trekt.

Gelanceerd in 2017, is Avid hotels een van IHG’s nieuwste merken in de midscale, mainstream categorie, snel groeiend en tientallen projecten getekend sinds de lancering. Doelgericht met essentiële elementen die de gasten waarderen en ervaringen die goed aanvoelen zorgt avid hotels voor een superieur verblijf.