Eerste Curio collection by Hilton in Oostenrijk

Hilton kondigt de ondertekening aan van een beheersovereenkomst met Immobilieninvest Kitz GmbH Grand Tirolia Hotel Kitzbühel, met de bedoeling een Curio Collection Hotel te openen. Het hotel met 81 kamers is het eerste Hilton-hotel in de badplaats Kitzbuhel.

Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, EMEA, Hilton : “Kitzbuhel is een van de toonaangevende Alpenresorts. Het is een gerenommeerde sportieve en jaarrondbestemming en organiseert spraakmakende evenementen, waaronder de beroemde Hahnenkammrennen-ski-race en de Austrian Tennis Open. We verheugen ons erop om de gasten in het komende jaar welkom te heten bij Grand Tirolia Hotel Kitzbuhel, het eerste Curio Collection by Hilton in deze prachtige Oostenrijkse Alpenregio. “

Kitzbuhel is een van de langste skigebieden in de Alpen en Kitzbuhel en de naburige steden vormen een van de grootste skigebieden in Oostenrijk. In de zomer is Kitzbuhel een populaire bestemming voor golf, golfbanen, tennisbanen, wandel- en fietspaden in de omgeving.

Grand Tirolia Hotel Kitzbuhel is een resort met meerdere faciliteiten in de schilderachtige bergen en bossen van de Oostenrijkse Alpen. Het hotel, dat een breed scala aan kamers en suites biedt, omvat vier restaurants en bars, een balzaal en drie vergaderruimten en fitnessfaciliteiten. De ultramoderne spa, verspreid over bijna 2.500m², beschikt over verwarmde binnen- en buitenzwembaden, 11 behandelkamers en zes sauna’s. Grenzend aan het hotel ligt de 18-holes golfbaan Eichenheim, een van de vier banen in Kitzbuhel.

Othmar Seidl, algemeen directeur, Kitz Immobilieninvest GmbH, verklaart: “Het is heel spannend om samen te werken met Hilton in het Grand Tirolia Hotel Kitzbuhel. De samenwerking met Curio Collection by Hilton zal de aantrekkingskracht van het hotel op internationale gasten vergroten en de unieke charme van de Alpen behouden.”

Curio Collection by Hilton, een van de betere exclusieve hotelsportals in de hogere klasse, breidt zich stelselmatig uit in Europa en heeft nog enkele leuke projecten in ontwikkeling. Nieuwe openingen in 2018 zijn o.m. Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton; Niepce Paris Hotel, Curio Collection by Hilton; House Astor Parijs, Curio Collection by Hilton; V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton en Grand Hotel Villa Torretta Milano Sesto, Curio Collection door Hilton.