Eerste Europees resort van Kimpton hotels & restaurants

Een heiligdom van luxe en wellness op Mallorca. Kimpton Hotels & Restaurants kondigt aan dat haar eerste resort hotel in Europa later deze zomer wordt geopend. Kimpton Aysla Mallorca, een toevluchtsoord van luxe en wellness en een belangrijke stap in de Europese uitbreiding van Kimpton, zal het hele jaar door geopend zijn

Verankerd in haar mediterrane roots, herinterpreteert het hotel het concept van resort luxe met een vooruitstrevende visie waar actieve vrijetijdsbesteding en totale ontspanning elkaar ontmoeten. Gelegen in de stad Santa Ponsa (in Calviá, slechts 14 km van Palma de Mallorca en 20 minuten van de luchthaven), zullen gasten van Kimpton Aysla Mallorca genieten van de ongelooflijke on-site faciliteiten en hebben het voorrecht om op een steenworp afstand te liggen van enkele van de meest prestigieuze vrijetijdsclubs van het eiland.

Gebouwd op het creëren van een intieme en zeer persoonlijke verblijfservaring, streven alle Kimpton hotels naar het vaststellen van hun eigen individuele identiteit. Kimpton Aysla Mallorca heeft 79 kamers, verdeeld rond uitbundige centrale Mallorcaanse patio’s. Elk detail in het pand is zorgvuldig samengesteld om een ontspannen en rustige omgeving te creëren. Zoals bij alle Kimpton hotels, is de service stijl in Kimpton Aysla Mallorca gebaseerd op het tot stand brengen van een oprechte en warme menselijke band. Elk detail is gekozen om gasten te voorzien van memorabele momenten die authentieke verbinding aanmoedigen en uitstijgen boven elke vooraf vastgestelde ‘witte handschoen’ luxe verblijf script.

Voor diegenen die hun actieve kant willen verwennen, heeft het hotel een uitgebreid programma van fitness- en wellnessactiviteiten, voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen dag bij het zwembad heeft Kimpton Aysla Mallorca twee buitenzwembaden. Beide begroeten gasten met een weids uitzicht over het landschap met gemakkelijke toegang tot ZAYT Pool Kitchen & Garden Deli, waar gasten kunnen genieten van een scala aan verse vis, vlees of groenten gekookt op bestelling. De uitgebreide eigen spa, Maison CODAGE Paris, heeft een prachtig binnenzwembad, modderbaden, een sauna, een zoutgrot, en zeven behandelkamers waar gasten exclusief samengestelde behandelingen kunnen ervaren.

Kimpton Aysla Mallorca zal de thuisbasis zijn van twee restaurants en twee bars, gevestigd in warme en gastvrije ruimtes, en zullen de ontmoetingsplaatsen zijn die geliefd zijn bij zowel de lokale bevolking als de hotelgasten: ZAYT Pool Kitchen & Garden Deli en SABA Restaurant, Bodega & Bar.

SABA Restaurant combineert lokaal ingekochte Spaanse ingrediënten met tijdloze gerechten die vaak in Zuidoost-Azië te vinden zijn. Onder de eetzaal bevindt zich een open keuken met 14 zitplaatsen die een gevoel van theater creëert, waar gasten kunnen dineren terwijl ze toekijken hoe de chef-koks hun versie van sushi en teppanyaki creëren. De SABA Bar bevindt zich net als de gasten het restaurant binnenkomen. Met zijn binnen- en buitenopstelling kunnen gasten het hele jaar door genieten van een aperitief en een selectie Spaanse tapas. Overdag biedt de bar koffie, thee en zoete lekkernijen, om vervolgens om te toveren tot de bestemming voor het weerzien met vrienden en familie onder het genot van cocktails, bier van de tap en wijn uit de aangrenzende wijnkelder.

2022 is voorbestemd om een jaar van opwindende groei te worden voor het Kimpton merk, met de opening van zeven hotels in nieuwe steden en resorts over de hele wereld. Recente opmerkelijke openingen zijn Kimpton Margot Sydney, Kimpton St Honoré Parijs en Kimpton Vividora Hotel in Barcelona. Het merk zal dit jaar ook zijn debuut maken in Bali, met meer hotels in de pijplijn voor Duitsland, Mexico, Maleisië, China, Hong Kong en Nederland in de komende 3-5 jaar.