Eerste Fairfield by Marriott Peru

Fairfield by Marriott, een van de 30 wereldwijde merken van Marriott International, is met de opening van het nieuwe Fairfield by Marriott LimaMiraflores, nu ook in Peru vertegenwoordigd. Het Fairfield by Marriott Lima Miraflores, ligt in het belangrijkste toeristische district van de hoofdstad Lima en biedt de gasten veelzijdigheid om te werken, uit te rusten en hun dynamiek te behouden terwijl ze onderweg zijn.

Voortbouwend op het sterke erfgoed van de Marriott familie retraite, de Fairfield Farm, en het creëren van een omgeving die zich richt op de warmte en eenvoud van het leveren van een uitnodigende en naadloze ervaring, kijkt het hotel uit naar het verwelkomen van gasten die Lima bezoeken voor zaken of plezier met een vriendelijke service en warme, uitnodigende ruimtes die respijt bieden voor de dagelijkse beslommeringen. De ervaring wordt nog steeds ondersteund door de Fairfield Garantie – van het gratis warme ontbijt tot een goede nachtrust, Fairfield’s niveau van service en accommodatie is waar het merk op is gebaseerd. Als een gast ooit niet tevreden is met zijn of haar verblijf, dan maakt Fairfield het goed. Zo eenvoudig is het, gegarandeerd.

Het hotel biedt 147 ruime, moderne en goed uitgeruste kamers met aparte werk- en rustplaatsen. De openbare ruimtes van het pand zijn voorzien van de “moderne rust” esthetiek van het merk Fairfield by Marriott, die open lay-outs, multifunctionele ruimtes en natuurlijk licht omvat. Een charmant dak met een prachtig uitzicht op het El Reducto Park biedt gasten de mogelijkheid om er te ontbijten en te kiezen uit meerdere gezonde en voedzame opties.

Tot de voorzieningen van het hotel behoren een Corner Market, een 24-uurs retailshop, een businesscentrum, twee vergaderzalen, toegang tot de fitnessruimte en gratis WiFi.

Het Fairfield by Marriott merk heeft momenteel meer dan 1.000 hotels wereldwijd, waarvan 14 in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

“De opening van Fairfield by Marriott Lima Miraflores is een duidelijke blijk van vertrouwen van Marriott International en V&V Grupo Inmobiliario, de eigenaar van het hotel, in de Peruaanse markt. Het is een sterk signaal aan de toezegging om de lokale en wereldwijde toeristische sector te helpen reactiveren”, aldus Laura Santoni, Area Vice President, Marriott International. “Fairfield by Marriott Lima Miraflores voldoet aan alle lokale protocollen en voorschriften, evenals aan de toezegging van Marriott aan het programma ‘multidimensionale benadering van netheid’ aldus Laura.