Eerste Moxy Hotel in Taiwan, verdere uitbreiding in regio Azië

Het nieuwe Moxy Taichung combineert stijlvol, industrieel-chic design met gezelligheid op het kruispunt van de Uptown en Downtown Districten van Taichung. Marriott International kondigt de opening aan van haar eerste Moxy Hotel in Taiwan, waardoor de gastvrijheid van de stad met haar speelse geest op zijn kop werd gezet. Het ervaringsgerichte en geniale Moxy Taichung ligt in de buurt van veel van de attracties van de stad, waaronder het kleurrijke, eigenzinnige Rainbow Village, Zhongshe Flower Market, maar ook het straatvoedselparadijs van Yizhong Street Night Market – allemaal must-bestemmingen voor de jongeren en gastenjong van geest.

Moxy Taichung beschikt over 262 slaapkamers die slim zijn ontworpen om de ruimte te maximaliseren en de gasten de flexibiliteit te geven om de kamer aan te passen aan hun behoeften. Elke kamer is uitgerust met de nieuwste technologie met een 55-inch flatscreen-televisie, een hoogwaardig geluidssysteem, razend snel en gratis Wi-Fi, ruime USB-aansluitingen, bewegingsgevoelige LED-geleiders onder het bed en een glazen paneel met achtergrondverlichting voor extra sfeer. Nuttige toevoegingen zijn onder andere een 24-uurs strijkruimte voor self-service strijken. Het hotel beschikt ook over de kenmerkende speelse accenten van het merk. De bar fungeert als een gemeenschappelijk centrum voor diners, drankjes en sociale bijeenkomsten. Bij zonsondergang bruist de chique bar op het dak XOXO van de energie en is het de plek voor lichte hapjes, decadente drankjes en gecustomiseerde cocktails. Gasten kunnen zich ook ontspannen in het 24-uursfitnesscentrum van het hotel, dat is uitgerust met cardiovasculaire apparatuur, vrije gewichten en andere apparatuur, waaronder SYNRGY en TRX. Daarnaast is er ook een technische vergaderruimte beschikbaar voor eventuele brainstormsessies in het hotel.

De nabijheid van een metrostation en een High Speed Rail Taichung Station, maakt het de gasten makkelijk om diverse regio’s in Taiwan te bezoeken. De internationale luchthaven Taichung ligt op ongeveer 24 kilometer afstand van het hotel. Taichung is de tweede grootste stad van Taiwan, de thuisbasis van de levendige culturele, kunst, entertainment en lifestyle-scènes. Naast de vele musea, theaters, parken en tempels is Taichung’s Chun Shui Tang theehuis naar verluidt de oorspronkelijke geboorteplaats van de bubble tea. De stad is ook de thuisbasis van veel Taiwan’s high-tech productiefaciliteiten. Het Taichung World Trade Center is een populaire locatie voor vele internationale industriële conventies en beurzen.

“Taichung is een levendige en energieke stad die openheid en originaliteit viert, wat toevallig ook de houding is van alle Moxy Hotels wereldwijd”, zegt Pascal Hsiao, Captain, Moxy Taichung.

Voor meer informatie www.marriott.com/rmqox