Eerste ondertekening Motto by Hilton in Atlanta

Hilton kondigt de eerste ondertekening aan van een Motto by Hilton hotel Atlanta’s Old Fourth Ward neighbourhood. Motto by Hilton, Hilton’s nieuwste lifestyle hotel merk werd gelanceerd in oktober 2018, en introduceert een frisse benadering van modern reizen, het samenbrengen van efficiënte, microgastenkamers, geactiveerde sociale ruimtes, centraal gelegen stedelijke bestemmingen, lokaal geïnspireerd design en een gemeenschappelijke sfeer om reizigers die op zoek zijn naar waarde en unieke ervaringen te bedienen.

Het 125-kamer Motto by Hilton Atlanta Old Fourth Ward, gelegen aan 40 Boulevard NE, maakt deel uit van Waldo’s, een modern ontwikkelingsproject van 80 miljoen dollar voor gemengd gebruik, dat ook 13.000 sq ft voedsel- en drankruimte, 120.000 sq fr commerciële ruimte en 10 wooneenheden zal omvatten. De ontwikkeling bevat ook een speakeasy, full-service restaurant en voedselboxen op de binnenplaats.

De “Old Fourth Ward”- buurt van Atlanta is geworteld in cultuur en geschiedenis en is een spetterende locatie om Motto by Hilton te introduceren”, zegt Tripp McLaughlin, global brand head, Motto by Hilton. “Een van onze merkpijlers is ‘uitnodigend en lokaal’; Motto nodigt gasten en de lokale bevolking uit in een authentieke en sociale sfeer met een doordacht ontwerp dat op unieke wijze verweven is in de structuur van een buurt, en dit project sluit perfect aan bij onze visie.

Een van Atlanta’s meest historische buurten, de Old Fourth Ward is de thuisbasis van iconische monumenten, waaronder Martin Luther King Jr.’s kinderhuis, Ebenezer Baptist Church en de Jimmy Carter Library en Museum. Het steeds veranderende gebied, ook wel de “O4W” genoemd, is een bestemming geworden voor mensen die op zoek zijn naar meer stedelijke en culturele avonturen in de stad, waaronder de Ponce City Market, het nachtleven langs de Edgewood Avenue, toegang tot het Eastside Trail van de Atlanta BeltLine, straatkunst, lokale markten en populaire eetbestemmingen. .

De Motto-manier

Net als andere Motto by Hilton eigendommen over de hele wereld, zal Motto Atlanta Old Fourth Ward zijn flexibiliteit tonen door middel van slim ontworpen ruimtes, technologie die reizen naadloos maakt en een verhoogde slaapervaring. De belangrijkste elementen zijn onder andere:

– Gastenkamers: Met een gemiddelde voetafdruk van 163 q ft bevatten de zeer efficiënte kamers ruimtebesparende functies zoals wandbedden, zolderverdiepingen, gesegmenteerde douche- en toiletboxen en multifunctioneel meubilair.

– Verbindende Kamers: Het elimineren van het gedoe van het coördineren van reizen voor grotere groepen. Motto hotels hebben de mogelijkheid voor gasten om meerdere aansluitende kamers van tevoren te boeken, een innovatieve en gepatenteerde functie.

– Connected Room Technology: Alle Motto kamers worden uitgerust met Hilton’s Connected Room-technologie – het eerste mobiele hotel dat de gasten in staat stelt om functies in hun kamer te bedienen (zoals temperatuur, verlichting, verlichting, TV, raamdecoratie, etc.) naast digitale check-in, digitale sleutel en digitale check-out vanuit hun Hilton Honors mobiele app.

– Verhoogde slaapervaring: Motto hotels leggen de nadruk op een verhoogde slaapervaring. Of het nu gaat om een premium matras, een white noise app, verduisterende ramen of geluidsabsorberende materialen in de hele kamer, het merk geeft prioriteit aan een goede slaapkwaliteit voor elke reiziger.

– Motto Commons: De Commons is een dynamische, geactiveerde community hub die door de gasten en de lokale bevolking kan worden gebruikt voor werk en ontspanning en beschikt over verschillende soorten zitplaatsen (werk, groep, lounge), handige stopcontacten, en koffie, een bar en check-in aanbieden. Het Motto Commons heeft een flexibel ontwerp om de essentie van de ruimte vast te leggen.

– Toplocatie: Motto stelt reizigers centraal met een zorgvuldig samengesteld portfolio in de meest gewilde stedelijke bestemmingen over de hele wereld.

Motto by Hilton Atlanta Old Fourth Ward zal in de zomer van 2019 een doorbraak betekenen, met een gerichte opening begin 2021. Dit pand sluit aan bij het eerder door Hilton London Marylebone ondertekende Motto, een 87-bed project in ontwikkeling met de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ontwikkelaar Dominvs Group, dat in 2020 zal worden geopend. Bijkomende deals zijn in verschillende stadia van ontwikkeling op eersteklas stedelijke locaties over de hele wereld, zoals New York City, Lima, Kopenhagen en Mexico City, om er maar een paar te noemen