Eetbare kerstboom van Deliveroo siert Brusselse kerstmarkt

Mis ze niet! Te bezoeken tot 27 januari ! Een Collector catalogus om onder de kerstboom te plaatsen.

Meer dan 160.000 bezoekers hebben het Smurfenavontuur dit jaar al bezocht. De verbeterde scenografie in het Paleis 2 heeft vele bezoekers kunnen bekoren om de wereld van de Smurfen te ontdekken; hun dorp en het huis van de grote Smurf te bezoeken, Gargamel gevangen te nemen, de ontsnapping op de rug van een ooivaar te ervaren door middel van een VR-bril, ….!

Chloé Beaufays, woordvoerster van “Het Smurfenavontuur”: “Vandaag hebben we al 160.000 bezoekers die het Smurfenavontuur bezocht hebben en we verwachten met de eindejaarsfeesten de kaap van 200.000 bezoekers te overtreffen. Omdat er zoveel fans zijn, hebben we een Collector catalogus ontwikkeld die in de shop in Palais 2 verkocht zal worden. Een smurfig geschenkidee voor onder de kerstboom!”

Waar zullen onze Smurfen na België gaan? We hopen het u tijdens onze afsluitcocktail te kunnen vertellen op zondag 27 januari om 18.00 uur.

Het Smurfenvontuur, dat is….

Via een enorm blad uit een stripverhaal dringt de bezoeker door tot in het hart van een magisch bos tot hij bij het beroemde smurfendorp komt. Hij neemt een slok van de toverdrank in het huis van Grote Smurf en verandert in een echte Smurf. Wat verderop werkt Gargamel aan een helse machine om het klimaat van het Smurfendorp – ons klimaat – te vernietigen.

De bezoeker trotseert daarna het gevaar van een betoverd bos en moet daarbij de duivelse valkuilen omzeilen die leiden naar de woning van de vreselijke Gargamel. Hij zal de hulp van alle Smurfen nodig hebben om de gemene tovenaar te vangen en zijn verschrikkelijke uitvinding te vernietigen. Het avontuur eindigt met een vrolijke noot, want de bezoeker wordt uitgenodigd voor het dorpsfeest waar hij de Smurfendans leert.

Praktische info: Waar ? Brussels Expo – Paleis 2 – Belgiëplein – 1020 Brussel

Wanneer ? Tot 27 januari 2019, van 10u tot 18u (laatste toegang: 17:00).

Meer informatie op www.smurfexperience.com

Ticket info : Eenmalige dagpas te gebruiken t/m 27/01/2019 – Kinderen (3 -12) : 11€ – Volwassenen (+18) : 17€ – Jongeren (13 tot 18 op vertoon van een studentenkaart) – Familie (4 personen- Max 2 volwassenen) : 52€ – Collector ticket : +4,95€ extra