Efteling elke dag open tijdens Herfstvakantie

Griezelvrij parkplezier voor jong en oud

De Efteling is elke dag van het jaar open, en dus ook tijdens de Herfstvakantie van 26 oktober tot en met 3 november. Buiten de spoken van het Spookslot en de geesten in Villa Volta, zijn er in de Efteling deze periode géén bijzondere griezels te vinden. Het sprookjesachtige attractiepark is dan ook de perfecte bestemming voor jong en oud die in de herfst aan het Halloweenfeest willen ontsnappen.

Tijdens de herfst ligt de Efteling er het kleurrijkst bij. In het Sprookjesbos straalt de najaarszon door de kleurrijke bomen en je geniet er van heerlijke herfstgeuren. Beleef overdekt plezier en ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival of laat je fantasie de vrije loop tijdens een ritje in Symbolica.

30e sprookje in het Sprookjesbos: De zes Zwanen

Sinds eind september zwemmen De zes Zwanen hun rondjes door het slot waar koningsdochter Elisa zes hemden breidt voor haar betoverde zwanenbroers. Wie wil, mag op de zwanenrug een tochtje maken.

CARO-show visueel spektakel

Sinds een jaar presenteert de Efteling de internationale Theatershow CARO in haar eigen theater. CARO is een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Deze productie, onder regie van Stanley Burleson, bezorgt bezoekers van alle nationaliteiten herkenbare momenten uit het leven.

Sprookjesachtig overnachten

Wie twee of meer dagen wil genieten van het attractiepark kan blijven slapen in de nabijgelegen Efteling hotels of in vakantiewoningen of appartementen in de vakantieparken. Overnachten in de Efteling is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Wereld van de Efteling

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux, met meer dan vijf miljoen bezoekers in 2018. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang. Voor informatie of overnachtingen: tel. 0031 416 537 777 of www.efteling.com