Eindelijk weer een supermarkt in Duisburg: Carrefour opent er een Express

Carrefour opende een nieuwe Express in Duisburg, een deelgemeente van Tervuren. Met deze buurtwinkel wil Carrefour de buurtbewoners, studenten en on-the-go klanten de mogelijkheid geven om leuk en snel te shoppen en te kunnen genieten van de dienstverlening van supergemotiveerde franchisepartners. Melanie en Emanuel zetten hun beste beentje voor om het hun klanten naar de zin te maken.

De enige echte supermarkt voor jong en oud

Deze Express, die gelegen is in de Merenstraat 1 te Duisburg heeft een winkeloppervlakte van 125 m2. De winkel bevindt zich op de plaats waar vroeger fietsenwinkel Pauwels zat, op het kruispunt met de Heidestraat. De fietsenwinkel is verhuisd naar een groter pand waardoor er ruimte vrijkwam voor de opening van de enige echte Carrefour Express supermarkt in Duisburg. De winkel bevindt zich rechttegenover de Sint-Katharina-kerk. De publieke parking biedt plaats voor tal van wagens. Ook wat verderop, aan het gemeenschapscentrum ‘Pachthof Stroykens’, kunnen heel wat auto’s parkeren.

Snel winkelen en toch alles om lekker en gezond door het leven te gaan

In de Carrefour Express van Duisburg zijn er elke dag vers brood, pistoleetjes en koffiekoeken te verkrijgen. Ook de broden van de Kwaliteitsketen Carrefour en lekkere patisserie ontbreken er niet. De klant heeft er verder een ruime keuze aan verse producten, waaronder een vleesassortiment, fruit- en groente en heel wat bio- en veggieproducten.

Voor on-the-go klanten, de studenten van de nabije St-Anna-school en de Duisburgers die telewerken en niet veel tijd willen besteden aan koken, zijn er heel wat kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen: belegde broodjes, maaltijdsalades en kant-en-klare warme maaltijden. Ook vers te persen fruitsap, heerlijke koffie,  etnische  en lokale producten zijn er te verkrijgen. Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van cadeaukaarten en bloemen.

Heel wat inspanningen op het vlak van duurzaamheid

Er werd heel hard gewerkt om op korte tijd de winkel klaar te stomen. Bij de verbouwing van de winkel werd ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er net zoals andere Express winkels onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2.

Adres: Merenstraat 1 – 3080 Duisburg – Openingsuren: Open 6 dagen op 7, van 07u00 tot 20u00.  In het weekend en op feestdagen van 08u00 tot 20u00. Gesloten op maandag.