Embassy Suites by Hilton Auburn Hills

Embassy Suites by Hilton, een wereldwijd merk van luxe, all-suite hotels by Hilton kondigt de opening aan van een onlangs gerenoveerd hotel in de buurt van Detroit. Het hotel is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Schulte Hospitality Group en is perfect gesitueerd om gasten gemakkelijk toegang te geven tot bedrijven, winkels en entertainment. Embassy Suites by Hilton is er trots op dat het de gasten een toegankelijke en stressvrije ervaring biedt in elk van de ruime, volledig uitgeruste hotelcomplexen.

Het nieuwe Embassy Suites by Hilton Auburn Hills, een moderne renovatie van het Hilton Suites Auburn Hills hotel, ligt op een steenworp afstand van het Fiat Chrysler Headquarters and Technology Center en op slechts een klein stukje rijden van het centrum van Detroit en de metropool Wayne County Airport in Detroit. Gasten vinden in de nabijheid van tientallen restaurants, Great Lakes Crossing Outlet Mall en Somerset Collection Shopping Mall. Een gratis pendeldienst biedt gasten vervoer naar alle attracties en restaurants binnen een straal van vijf mijl.

Het hotel biedt 224 suites, waaronder Embassy Suites van Hilton’s traditionele luxe tweekamersuites, maar ook suites op de eerste verdieping, hoeksuites en executive suites met extra voorzieningen. Het beschikt over een luxe, warme lobby, een nieuw ontworpen bar en Atrium met een unieke waterpartij, evenals een van de favoriete restaurants in Auburn Hills, Great American Bar & Grill. In het moderne eetcafé kunnen gasten genieten van ontbijt, lunch en diner met innovatieve gerechten, bereid met alleen de meest verse ingrediënten.

Extra hotelvoorzieningen zijn o.a. 3.000 sq ft zakelijke en sociale ontmoetingsruimte voor maximaal 100 personen, een 24-uurs supermarkt, een zakencentrum en fitnesscentrum en een nieuw ontworpen atriumzwembad met een aangrenzende buitenruimte voor ontspanning. Elke tweekamersuite is uitgerust met gratis Wi-Fi, een aparte woonkamer, koffiezetapparaat, magnetron, mini-koelkast en twee HDTV’s met films voor gasten om zich te vermaken.