Embassy Suites by Hilton in downtown Knoxville

Embassy Suites by Hilton, een wereldwijd merk van luxe, all-suite hotels kondigt de opening aan van een historisch adaptief hergebruikhotel in de buurt van Knoxville. Het hotel is eigendom van Knoxville Hotel Partners, LLC en wordt geëxploiteerd door de Kana Hotel Group. Het hotel is perfect gelegen om de gasten gemakkelijk toegang te geven tot bedrijven, winkels en lokaal entertainment.

De nieuw gebouwde Embassy Suites by Hilton Knoxville Downtown liggen op minder dan twee mijl van het Knoxville Convention Center, Neyland Stadium, Tennessee Theatre, Knoxville Museum of Art, Zoo Knoxville en de Universiteit van Tennessee Knoxville, ideaal voor zakenreizigers, voetbalfans en vakantiegangers.

Het hotel biedt 176 suites, waaronder Embassy Suites van Hilton’s traditionele luxe tweekamersuites, evenals de revolutionaire Hilton’s Five Feet to Fitness suites, die de gasten in staat stellen om in de privacy van hun kamers te trainen met meer dan 11 verschillende fitnessapparatuur en accessoires. Het beschikt over een luxueuze, warme lobby, een nieuw ontworpen bar en Atrium met unieke waterpartijen, evenals een bekroond restaurant, Knox Mason. Het op het zuiden gerichte eetcafé serveert seizoensgebonden menu’s met een focus op lokale ingrediënten. Gasten kunnen ook genieten van een prachtig uitzicht op de Tennessee River, Great Smoky Mountains en Downtown Knoxville vanuit de hoogste dakterras van East Tennessee, Radius Rooftop Lounge – onder het genot van tapas en een ruime keuze aan bier, wijn en cocktails het hele jaar door. Koffie en zelfgemaakte bagels en roomkaas zijn verkrijgbaar bij het plaatselijke instituut K Brew.

Extra hotelvoorzieningen zijn o.m. een zakelijke en sociale ontmoetingsruimte voor maximaal 250 personen, een 24-uurs supermarkt, een zakencentrum, een fitnesscentrum en een nieuw ontworpen zwembad op het dak. Elke tweekamersuite is uitgerust met gratis WiFi, een aparte woonkamer, koffiezetapparaat, magnetron, mini-koelkast en twee HDTV’s met films voor gasten om zich te vermaken.