Embassy Suites by Hilton – Jonesburo

Het nieuwe hotel is gelegen op de campus van de Arkansas State University. Het is perfect gelegen om de gasten gemakkelijk toegang te geven tot bedrijven, winkels en entertainment.

Het prachtige Embassy Suites by Hilton Jonesboro Red Wolf Convention Center is gunstig gelegen op de campus van de Arkansas State University naast de First National Bank Arena en Centennial Bank Stadium. Het hotel ligt op minder dan 10 minuten afstand van de Mall at Turtle Creek, Sage Meadows Country Club en Golf Course en de attracties van het centrum van Jonesboro.

Het hotel biedt 203 van Embassy Suites by Hilton’s traditionele luxe tweekamer suites en beschikt over een luxueuze, warme lobby en een bar met unieke waterpartijen, evenals Houlihan’s Restaurant, dat heerlijke Amerikaanse gerechten serveert op het terrein.

Extra hotelvoorzieningen zijn onder andere 40.000 sq ft vergaderruimte, waaronder de 15.000 sq ft grote balzaal van Arvest (de grootste balzaal in Noordoost-Arkansas), een 24-uurs convenience store, een businesscentrum, een fitnesscentrum en een binnenzwembad. Elke suite is uitgerust met gratis Wi-Fi, een woonkamer, koffiezetapparaat, magnetron, minikoelkast en twee HDTV’s met films.