Embassy Suites by Hilton – Oklahoma city

 

Embassy Suites by Hilton, een wereldwijd merk van luxe, all-suite hotels van Hilton , kondigt de opening aan van een nieuw hotel gelegen in Oklahoma City. De Embassy Suites by Hilton Oklahoma City Northwest is perfect gelegen om de gasten gemakkelijk toegang te geven tot bedrijven, winkels en entertainment. Embassy Suites by Hilton is er trots op dat het zijn gasten een laagdrempelige en stressvrije ervaring biedt in elk van zijn ruime, all-suites hotels.

Het verfijnde en eigentijdse hotel is gunstig gelegen in het NW Expressway Business District van de stad. Naast de zakelijke hubs, hebben de gasten gemakkelijk toegang tot het Lake Hefner Recreation Area en Penn Square Shopping Mall en de bezoekers van het Integris Baptist Hospital Complex hebben nu een comfortabel verblijf aan de overkant van de straat. Het hotel biedt 216 Embassy Suites van Hilton’s traditionele luxe studio en tweekamer suites. Het beschikt over een luxueuze, warme lobby en een bar met unieke waterpartijen, evenals The Local Kitchen and Tap, een sit-down restaurant dat moderne gerechten serveert, van hapjes tot rib-eyes.

Extra hotelvoorzieningen zijn onder andere meer dan 20.000 sq ft aan vergaderruimte, de 24-uurs Pavilion Pantry Market, een businesscentrum, een fitnesscentrum en een verwarmd binnenzwembad. Elke suite is uitgerust met gratis Wi-Fi, een woonkamer, koffiezetapparaat, magnetron, minikoelkast en 55-inch HDTV’s met films.