Embassy Suites by Hilton Seattle Pioneer square

Met 282 nieuwe suites zorgt Embassy suites in Seattle voor een nieuwe accommodatie die downtwon, 2-kamer suites en studios suites aanbiedt deels met panoramisch zicht op de stad, deels opde Elliott bay.

Deze lichte en moderne accommodatie ligt nabij de Pike Place Market, Pier 55 en het Seattle Art Museum. Door de nabijheid van CenturyLink Field en Safeco Field bevinden de gasten zich op korte loopafstand van diverse sportevenementen. Het hotel ligt ook naast het King Street Station van de I-5 en op slechts 1,6 km van de veerboothaven, Pier 91, waardoor het een ideale Northwest-hub is.

Het gebouw bestaat uit twee glazen torens, eentje omvat de 282 suites, lobby en de andere hotelvoorzieningen, de andere biedt een onderkomen aan de King Street Ballroom, met nagenoeg 7500 sq ft, een van de grootste en meest flexibele balzalen in het centrum van Seattle, een openlucht evenementterras, een binnenzwembad terwijl de overige ruimte door kantoren wordt ingeplamd.

Gasten van Embassy Suites Seattle Downtown Pioneer Square kunnen ‘s ochtends genieten van een gratis ontbijt en ’s avonds gratis drankjes en dagelijkse hapjes bij de avondreceptie aangeboden. Ze kunnen ook genieten van hun favoriete gerechten of typische Northwest food en drankjes in de Zephyr Bar, in de hotellobby.

Extra voorzieningen zijn o. m. een binnenzwembad, een fitnessruimte met een zonneterras, een zes verdiepingen tellend lobby-atrium, werkruimte en binnentuin. Elke kamer is uitgerust met HDTV, een mini-bar, een koelkast, een magnetron en geniet van gratis WiFi.