Embassy suites Hilton Montreal

Dit nieuwe hotel biedt gemakkelijke toegang tot de luchthaven en het stadscentrum en dit vanuit een wereldwijd merk van luxe, all-suite hotel met handige en comfortabele accommodatie.

De cutting-edge Embassy Suites by Hilton Montreal Airport ligt op het eiland Montreal in de buurt van de kruising van de schilderachtige St. Lawrence en Ottawa Rivers. Het is gesitueerd op minder dan 15 minuten van de internationale luchthaven Montreal-Pierre Elliott Trudeau, terwijl de ligging langs de Route Trans-Canada Highway zorgt voor een gemakkelijke toegang tot het historische centrum van Montreal en andere nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de oude haven van Montreal, de Eco Museum , La Ronde en het Bell Centre.

Het moderne hotel is eigendom van de Easton’s Group of Hotels, en beschikt over 162 moderne en stijlvol ingerichte kamers die alle beschikken over een magnetron, een koelkastje en bar. Gasten kunnen upgraden naar een hoger niveau en profiteren van snellere WiFi en extra voorzieningen op de kamer, badjas en een Keurig koffiezetapparaat.

Het hotel beschikt eveneens over een on-site restaurant, West Side Social, maar biedt eveneens een 24hrs convencience shop in de lobby. Andere voor iedereen toegankelijke faciliteiten zijn een 24 hrs fitnesscentrum, een 24 hrs business center en een 1260 sq ft. meeting room.