Embassy Suites Hilton South Jordan – Utah

Het bekroonde Full Service Hotel biedt 192 suites op slechts enkele minuten verwijderd van vier grote skigebieden in Utah, kortom een handige en comfortabele accommodatie.

South Beach Salt Lake City is gunstig gelegen in de buurt van vele bezienswaardigheden, zoals het Cowabunga Bay Water Park, het Loveland Living Planet Aquarium en het Hale Centre Theatre. Het hotel ligt langs de Interstate 15, entre Provo en het centrum van Salt Lake City, zorgt voor een gemakkelijke toegang tot een aantal van Utah’s meest populaire ski-resorts. Het biedt ook tal van kansen om te genieten van het wandelen, fietsen en joggen onder de adembenemende toppen van de Wasatch Range en Oquirrh Mountains.

Eigendom van en beheerd door Western States Lodging, LLC. Heeft dit luxe hotel  192 suites, 159 suites met 2 kamers en 33 studiosuites met een prachtig uitzicht op de Salt Lake Valley. Gasten kunnen genieten van een gratis gekookt-to-order ontbijt of voor lunch en diner proeven van grill gegrild vlees, vis, verse pizza uit de oven in het restaurant Brickstones. De Grand Ballroom meet 1200 sq ft en is ook perfect voor congressen en feesten van maximaal 350 personen.

Aanvullende voorzieningen zijn een 24-uurs Pavilion Pantry Market, een 24-uursfitnesscentrum, een zwembad, een businesscentrum, een wasservice en vergadercentra. Elke kamer is ook uitgerust met een koelkast, een koffiezetapparaat, een magnetron, een ergonomische bureaustoel, een kluisje voor een laptop, een hd-tv en gratis WiFi.

” South Jordan Salt Lake City is gunstig gelegen in het Salt Lake-gebied,” zegt Melissa Deveraux, directeur van sales & marketing, “Het bechikt over meerdere ontmoetingsruimtes, ruime kamers met twee slaapkamers en eersteklas voorzieningen, en is een nieuwe optie voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.”