Embassy suites in Berkeley Heights

Embassy Suites by Hilton opent een nieuw hotel in Berkeley Heights. De gloednieuwe stedelijke oase Embassy Suites by Hilton Berkeley Heights ligt te midden van de glooiende heuvels van Berkeley Heights, in het hart van het farmaceutische regio van Central New Jersey. Het is gunstig gelegen op 25 km van de internationale luchthaven Newark Liberty, terwijl de gasten kunnen ook genieten van gemakkelijke toegang tot het treinstation The Summit met rechtstreekse verbindingen naar New York City.

Het hotel beschikt over 176 suites, elk ingericht in een Americana-stijl, bestaande uit 52 luxe suites met een prachtig uitzicht op de Watchung Mountains en 43 studiosuites. De accommodatie beschikt ook over een patio met een vuurplaats naast het solarium van 2.400 sq ft, evenals The Grove in Connell Center, met nog eens 10.000 sq ft aan buitenruimte.

Gasten kunnen ‘s ochtends genieten van een gratis ontbijt op bestelling en gratis drankjes en hapjes bij de avondreceptie. Restaurant Grain & Cane, is een vooruitstrevende brasserie die hoogwaardige ingrediënten serveert in eenvoudig bereide gerechten met een creatief tintje naast een seizoensgebonden aanbod.  De accommodatie beschikt ook over een full-service Starbucks, met een unieke vintage bibliotheeklounge, ideaal om te genieten van gezette koffie.

Extra voorzieningen zijn o.a. een binnenzwembad, een 24-uursfitnesscentrum met Technogym®-apparatuur en jogging- en wandelpaden. Naast meer dan 18.000 sq ft aan flexibele vergaderruimte, biedt het hotel ook prachtige binnen- en buitenruimtes waar de gasten van kunnen genieten, en een 24-uursbusinesscentrum, een ideale omgeving, om last-minute projecten af ​​te ronden