Enigma : colours of the night

FALL WINTER 2019

 

Mysterie is vandaag overal. In je favoriete televisieserie, op de catwalk en… op je nagels. Prada liet zich inspireren door The Adams Family, terwijl Dries Van Noten en Givenchy verdwaalden in een sprookjesachtige bloemenweelde met een duister kantje. We leven dit najaar in duistere tijden waarin je je meer dan ooit mag laten leiden door je spiritualiteit. De stand van de maan en de karakteristieken van je sterrenbeeld bepalen niet alleen wie je bent, maar ook hoe je eruitziet.

Wie wil jij zijn?

Waarom wachten tot Halloween? Ga op zoek naar je mysterieuze alter ego, wapen jezelf met een enigmatische look en kom onverwacht uit de hoek. De nieuwe Enigma Collectie zit vol onvoorspelbare kleuren uit de nacht, die je nieuwe persona perfect aanvullen. Alles kan en alles mag in deze mysterieuze droomwereld.

LongWear n° 228 – #Stargazer

Stargazer is zo oneindig en onvoorspelbaar als een kristallen bol. Laat je blik verdwalen en ga op zoek naar je toekomst in de raadselachtige glinstering van deze gitzwarte tint.

LongWear n° 229 – #LunarTwilight

Net als in de najaarscollectie van Dries Van Noten, vormt dit zachte paars het ideale canvas voor een betoverend bloemenaquarel. In combinatie met een donkerdere tint uit de Enigma Collectie creëert Lunar Twilight een stijlvol contrast op je nagels.

LongWear n° 230 – #MidnightCharm

Wanneer de klok twaalf uur slaat, laat jij de innerlijke tovenares in je los met Midnight Charm. Een midnight blue zo donker als de nachtelijke hemel, met een geheimzinnige glans.

LongWear n° 231 – #RedMoonRising

Duister, maar niet te eng. Charmant, maar niet te braaf. Red Moon Rising is het evenbeeld van moderne hekserij. Een meedogenloos auberginerood dat iedereen weet te verleiden.

LongWear n° 232 – #MagneticMystery

Niets is wat het lijkt. Dankzij zijn paarsachtige ondertoon is Magnetic Mystery allesbehalve een voorspelbare tint. Er zit een beetje #magneticmystery in ieder van ons. Durf jij het aan?

LongWear n° 233 – #SheWolf

Wanneer de nacht valt en de maan hoog staat, weerklinkt het gehuil van de #shewolf. Vervolledig je alter ego met dit warme taupe en trotseer een onvergetelijke halloweennacht.

THE ENIGMA TREND COLOURS ZIJN BESCHIKBAAR IN LONGWEAR NAGELLAK, SOPOLISH EN GELLAK KLEURENGEL!

Personal touch :

Iedereen houdt van nieuwigheden en de laatste nieuwe trends. Tegelijk blijven we graag dicht bij onszelf en willen we niet hetzelfde zijn als de rest. De sleutel tot een unieke look is om aan iedere trend je eigen persoonlijkheid toe te voegen. Zo toon je wie je bent en blijf je origineel. Jouw personal touch maakt het verschil!

Je hoeft geen opvallend statement te maken om uniek te zijn

Daarom houden vrouwen van een bezoek aan het nagelsalon: iedere manicure is anders. Je hoeft geen opvallend statement te maken om uniek te zijn. Het zit ‘m allemaal in de details. Een haarfijne penseelstreek naar een bekend schilderij, de kleur van je favoriete handtas of de sparkle die bij je ogen past, … met nagels kan het allemaal. En vergeet nooit: achter iedere sprekende manicure staat een getalenteerde nagelstylist die perfect weet wat ze doet. Door een personal touch toe te voegen aan zowel de manicure als het salonbezoek, creëert de stylist de perfecte happy place waar iedere klant graag terugkeert.

LongWear n° 222 – #MyNailsMyRules

Grijsblauw op je nagels? Geen evidente keuze. Maar jij weet wel beter: grijsblauw is dé modekleur voor deze herfst. En bovendien: het zijn jouw nagels. Jij bepaalt de regels, niemand anders.

LongWear n° 223 – #SwipeBright

We hebben een match! Het is liefde op het eerste gezicht tussen jou en dit kersenrood met luxueuze satijnglans. Deze trouwe partner gaat overal met je mee. Jullie zijn onafscheidelijk! #signaturecolour

LongWear n° 223 – #TurmericTurmoil

Mag jouw personal touch er eentje met pit zijn? Kies dan voor #turmericturmoil, een krachtig oranje met een kruidige nasmaak, perfect voor bij die kurkuma latté die je zo graag drinkt.

LongWear n° 225 – #TheSnuggleIsReal

Snuggle up! Zoek je liefste snuggle buddy en kruip er dicht tegenaan. Laat deze zachte nudetint jouw home sweet home zijn.

LongWear n° 226 – #MoodBooster

Deze donkere auberginekleur met chocoladebruine ondertoon geeft extra karakter aan iedere gesofisticeerde look. Vooral met een matte afwerking toont deze kleur haar ware gelaat. Geloof in de opliftende kracht van donkere kleuren!

LongWear n° 227 – #Purr-fection

Trends komen en gaan tegen een duizelingwekkend tempo. Durf tegen de stroom in te gaan met deze tijdloze tint en laat je van je kattigste kant zien. Pure perfection.