Er waait een nieuwe zeewind door ibis budget Blankenberge

Betaalbare uitvalsbasis voor badgast en zakenman!  Toeval bestaat niet: net op tijd voor de start van het mosselseizoen opent morgen het splinternieuwe ibis budget Blankenberge zijn deuren in Vlaanderens gezelligste kuststad. Met zijn budgetvriendelijke prijzen voor 79 moderne kamers, inclusief warme sfeer en eigentijds design, blijft het trouw aan de filosofie van het merk. De centrale ligging, naast het station en op amper 200 meter van het strand, maakt ibis budget Blankenberge de ideale verblijfplaats voor toeristen die ook andere badsteden willen aandoen, en de Belgische offshore windindustrie.

Prijs-kwaliteitverhouding van bovenste plank

In ibis budget Blankenberge slaap je in bedden van 1,6 meter breed gegarandeerd als een roos. Alle 79 kamers kun je trouwens boeken als twee- óf driepersoonskamer. Het derde bed zit immers compact opgeborgen in een kast, wat de beweegruimte in de kamer ten goede komt. Ook qua comfort moet het niet onder doen voor duurdere varianten: in het verwarmde zwembad op het dak – dat het deelt met het aanpalende Hotel Mercure Blankenberge Station van dezelfde groep AccorHotels – kun je aangenaam baantjes trekken.

Strategische centrale locatie

Vanuit je hotelkamer in ibis budget Blankenberge kijk je uit op de kerk. Hét bewijs dat je verblijft in het hart van de stad. Die centrale ligging maakt ook dat Sea Life, het casino en het Serpentarium – waar honderd soorten exotische reptielen en amfibieën verblijven – zich in een straal van minder dan 2 kilometer bevinden. Om nog maar te zwijgen van het station op een steenworp, en een strand en pier om op te keuvelen op 200 meter. In de inkomhal krijg je tenslotte een gedetailleerd overzicht van alle restaurants en bars in de buurt. Een ideale uitvalsbasis dus voor stakeholders van windmolenparken én toeristen.ibis-budget-blankenberge_1

Denys Sappey, COO HotelServices AccorHotels Benelux: “We werkten voor de uitstraling van ibis budget Blankenberge samen met de vermaarde Brusselse architect Marc Corbiau. Het hele gebouw is opgetrokken uit trekmetaal en haalt de hoge standaarden die we onszelf opleggen. Gasten die willen besparen op accommodatie, maar niet wensen in te boeten aan comfort en sfeer, zijn hier aan het juiste adres. AccorHotels is bovendien erg tevreden dat het zijn aanbod aan de Belgische kust verder kan uitbreiden, na eerdere openingen van onder meer ibis De Haan, Hotel Mercure Oostende, Hotel Mercure Blankenberge Station en ibis Styles Nieuwpoort.”

Als het fijn, gezellig en met een droomprijs is, dan is het vast en zeker ibis budget, het budgetmerk van AccorHotels. Dit vlotte, casual merk biedt een eenvoudige, no-nonsense oplossing en stelt essentieel comfort voor een aantrekkelijke prijs centraal. Het is ideaal voor gasten die autonomie willen en tegelijkertijd biedt het concept gezellige kamers voor één, twee of drie personen; leuke ontvangstruimtes, hotels die 24/7 uur per dag toegankelijk zijn, gratis Wifi en een gastronomisch ontbijtbuffet. De hotels bieden zeer concurrerende tarieven en zijn gevestigd in de buurt van snelwegen, luchthavens, maar ook in steeds meer steden. De internationale groei van ibis budget blijft voortzetten, eind december 2017 had het merk 580 hotels en 58.000 kamers in 19 landen.

AccorHotels is wereldwijd marktleider op het gebied van reizen en lifestyle, en online pionier als aanbieder van unieke belevenissen in ruim 4.300 hotels, resorts en accommodaties, maar ook meer dan 10.000 exclusieve privé-vakantiewoningen over de hele wereld. ibis.com | accorhotels.com