Fairfield by Marriott: merkdebuut in Vietnam

Fairfield by Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van 30 buitengewone merken, kondigt de opening aan van Fairfield by Marriott South Binh Duong, ter viering van het debuut van het merk in Vietnam. Gelegen in de provincie Binh Duong en geïnspireerd door de schoonheid van eenvoud en warme gastvrijheid, biedt het 181 kamers tellende hotel een uitnodigende en naadloze ervaring, klaar om de bestemming bij uitstek te worden voor reizigers in het zuiden van Vietnam.

Gelegen in het een van de grootste bedrijvenparken in de provincie en de thuisbasis van bijna 70 internationale productiebedrijven, is Fairfield by Marriott South Binh Duong een ideale uitvalsbasis voor lokale ondernemers en internationale zakenreizigers. Gasten die de bestemming willen verkennen, kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot populaire toeristische hotspots zoals Song Be Golf Resort, Dai Nam Tourist Complex en Hoi Khanh Pagoda. Het hotel ligt op 45 minuten rijden van de commerciële hoofdstad van het land, Ho Chi Minh City en op 20 minuten rijden van de internationale luchthaven Tan Son Nhat.

Fairfield by Marriott South Binh Duong beschikt over 181 ruime, moderne en goed uitgeruste kamers met aparte werk- en rustruimtes. De openbare ruimten van het pand zijn voorzien van de “moderne rust” esthetiek van het Fairfield by Marriott merk, dat open lay-outs, multifunctionele ruimten en natuurlijk licht omvat. Het hotel heeft twee kenmerkende restaurants en een bar. ORYZAA, het restaurant dat de hele dag open is, presenteert een frisse kijk op lokale Vietnamese delicatessen en westerse klassiekers, met het eerste internationale ontbijtbuffet in de omgeving en een à la carte menu met Aziatische gerechten voor lunch en diner. Gasten die willen ontspannen na een lange dag kunnen genieten van cocktails aan de rand van het zwembad in The Pool Bar.

Het hotel beschikt ook over 120 m² aan functieruimte, geschikt voor vergaderingen, conferenties en sociale evenementen. Gasten die in Fairfield by Marriott South Binh Duong verblijven, hebben toegang tot een scala aan voorzieningen, waaronder een buitenzwembad en een openluchtzwembadbar. Gasten kunnen hun dagelijkse routines onderhouden in het 24/7 fitnesscentrum en winkelen voor dagelijkse benodigdheden in The Market, een 24-uurs winkel in het hotel.