Fairfield by Marriott: merkuitbreiding in Japan

Fairfield’s “Michi-no-Eki” portfolio gaat door met de introductie van nieuwe hotels in vier prefecturen, en nodigt reizigers uit om de geheime plekjes van het Japanse platteland te ontdekken. Fairfield by Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van 30 buitengewone merken, kondigde de geplande opening aan van zes nieuwe Fairfield hotels in Japan.

De openingen zetten het momentum van het innovatieve “Michi-no-eki” project voort, waardoor nog eens zes Fairfield by Marriott hotels op belangrijke locaties in de buurt van ruststations langs de weg, genaamd “Michi-no-Eki”, in vier prefecturen in Japan. De nieuwe hotels bevinden zich in de buurt van nationale parken en UNESCO World Heritage Sites, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot vele onontdekte bestemmingen.

Elk van de nieuwe hotels haalt inspiratie uit zijn natuurlijke omgeving en levert de schoonheid van eenvoud voor gasten die een rustgevende en betrouwbare ervaring waarderen. Elk van de openbare ruimtes van de hotels dient als een flexibele sociale ruimte om te delen of gewoon om te ontspannen. Gasten kunnen een harmonieuze balans verwachten van functionaliteit, comfort, een verrijkende inrichting met natuurlijke materialen en zorgvuldig geselecteerde voorzieningen.

Fairfield by Marriott Mie Odai (72 kamers, geopend 9 maart 2021) : Gasten kunnen zich onderdompelen in de natuur van Odai met activiteiten zoals zwemmen in het kristalheldere water van de Miya-rivier die door Odai stroomt, of de dag doorbrengen met vissen op ayu zoetvis. Het hotel ligt in de buurt van de meest beroemde wandelpaden in Japan, namelijk Osugidani en Mount Somon paden. Het gebied is ook bekend om zijn adembenemende landschappen, waaronder Nanatsugama Falls, geselecteerd als een van “Japan’s 100 Great Waterfalls”.

Fairfield by Marriott Kyoto Minamiyamashiro (50 kamers, geopend op 12 maart 2021): Op 28 kilometer van Nara, laat Fairfield by Marriott Kyoto Minamiyamashiro gasten genieten van de lokale charmes van het enige dorp van Kyoto. Bij Michi-no-Eki Ocha no Kyoto Minamiyamashiro Village, kunnen gasten genieten van de heerlijke smaken van de lokale verse producten, de Uji thee en in boomstammen gekweekte shiitake paddenstoelen. Ze kunnen een wandeling maken met een verkwikkend uitzicht op de theevelden, de historische tempels en heiligdommen ontdekken, of de natuurlijke kenmerken langs de Kizu rivier bewonderen.

Fairfield by Marriott Tochigi Nikko (91 kamers, verwachte opening 22 maart 2021): Fairfield by Marriott Tochigi Nikko is gelegen in Nikko, een stad gebouwd rond het Nikko Toshogu heiligdom. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij enkele van de beroemdste monumenten van Japan, waaronder Toshogu, Futarasan-jinja Shinto schrijn en Rinno-ji boeddhistische tempel, die allemaal op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Nikko is ook gezegend met een overvloed aan natuurlijke schoonheid, waaronder de Kegon watervallen, het Chuzenji meer en de grote berg Nantai. Reizigers kunnen de traditionele ambachten van de Tochigi-regio ontdekken, zoals Nikko-bori houtsnijwerk, Nikko-geta sandalen en Kanuma-kumiko houtvakwerk.

Fairfield by Marriott Wakayama Susami (90 kamers, verwachte opening 9 juni 2021): Fairfield by Marriott Wakayama Susami staat naast Michi-no-Eki Susami, dat uitkijkt op de Stille Oceaan. De bestemming staat bekend om zijn beroemde lokale keuken en seizoensgebonden lekkernijen zoals Mehari-zushi, en Kenken Katsuo (bonito) , van de lente tot het begin van de zomer. Een andere attractie is het eiland Esuzaki, over land met het vasteland verbonden, de oude paden van Nagaizaka op de Ohechi route van de in de Werelderfgoedlijst opgenomen Kumano Kodo.

Fairfield by Marriott Gifu Takayama Shokawa (64 kamers, verwachte opening zomer 2021) : Fairfield by Marriott Gifu Takayama Shokawa wordt omgeven door een rijke natuurlijke schoonheid, heldere bergstromen en de beroemde oude Shokawa Sakura – twee kersenbloesembomen die al 500 jaar aan de oever van het Miboromeer staan. De omringende bergen vormen de perfecte achtergrond voor gasten om tot rust te komen en te ontspannen bij de warmwaterbron, Ouka no Yu, naast het hotel. Lokale exquise producten zijn o.m. de Hida Beef, en met de hand geknede soba noedels gemaakt van gemalen boekweit geteeld in de heuvels rond Hida.

“Fairfield by Marriott biedt reizigers toegang tot afgelegen bestemmingen in Japan en zorgt er tegelijkertijd voor dat gasten kunnen rekenen op The Fairfield Promise – van het niveau van de service van het hotel tot de accommodaties” aldus Masahiro Taguchi, Project Director van Fairfield by Marriott’s Michi-no-Eki portfolio.