Fairfield by Marriott verdubbelt zijn voetafdruk in Japan

Marriott International kondigde vandaag de geplande openingen aan van acht nieuwe Fairfield by Marriott eigendommen in Japan, wat de nadruk legt op een enorme uitbreiding die de omvang van het merk in het land meer dan verdubbelt. Sekisui House, een gerenommeerde Japanse ontwikkelaar, is een samenwerking aangegaan met Marriott International om hun ‘Trip Base’-initiatief – een project dat de lokale bezienswaardigheden nieuw leven wil inblazen – verder te versterken met de opening van hotels naast ‘Michi-no-Eki’-wegstations.

Fairfield bouwt voort op haar sterke erfenis van warme gastvrijheid en het geloof in de schoonheid van de eenvoud, waardoor een plek ontstaat waar elk moment een uitnodigende en moeiteloze ervaring is voor haar gasten. De ervaring wordt ondersteund door The Fairfield Promise™ – van het serviceniveau van het hotel tot de accommodaties, als een gast ooit niet tevreden is met zijn verblijf, dan maakt Fairfield het goed.

Fairfield door Marriott Gifu Seiryu Satoyama Park (85 kamers, geopend op 6 oktober)

Dit hotel is een geweldig uitgangspunt voor een familievakantie in het Gifu Seiryu Satoyama Park, een stedelijk park dat is ontworpen om het landelijke landschap van het Japanse Showa-tijdperk (1926-1989) na te bootsen. Het park beschikt over het nostalgische Satoyama Caf├ę, een voetspahoek en een charmante ochtendmarkt. Langs de nabijgelegen Nakasendo Highway kunnen gasten charmante straatbeelden van poststationsteden en historische tempels en heiligdommen bezoeken.

Fairfield door Marriott Gifu Mino (54 kamers, geopend op 6 oktober)

Omgeven door een adembenemend uitzicht op de grote Nagararivier en de smaragdgroene bergen, kunnen gasten de oude gebouwen en straatbeelden van Mino verkennen die dateren uit de Japanse Edo-periode (1603-1867) en de schoonheid van Mino Washi ontdekken, het ambachtelijke handgemaakte papier met een geschiedenis die teruggaat tot 1.300 jaar geleden.

Fairfield door Marriott Tochigi Utsunomiya (87 kamers, opening 7 oktober)

Gunstig gelegen in de buurt van het Utsunomiya Romantisch Dorp, is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor sightseeing in de prachtige landelijke omgeving. Gasten kunnen genieten van praktische ervaringen met de lokale landbouw, het plukken van aardbeien, boswandelingen en traditionele warmwaterbronnen. Dit gebied is beroemd om zijn heerlijke gyoza-knoedels, die in vele populaire restaurants in de buurt te vinden zijn.

Fairfield door Marriott Kyoto Kyotamba (75 kamers)

Dit hotel ligt aan de poort van de Kyotamba regio, gekenmerkt door de glooiende groene heuvels. Het klimaat van het Tamba-plateau produceert een schat aan specialiteiten die beroemd zijn in heel Japan, zoals Tamba-kastanjes en Tamba-zwarte bonen. Fijnproevers genieten het hele jaar door van het ontdekken van lokale delicatessen, zoals Ayu zoete vis, botan-nabe of zwijnenvlees warme pot in de winter, maar ook gerechten gemaakt met sansai of wilde berggroenten in het voorjaar.

Fairfield door Marriott Gifu Gujo (87 kamers)

Voor liefhebbers van de Japanse geschiedenis en cultuur is Gujo een niet te missen bestemming. Gasten kunnen het nabijgelegen kasteel Gujo Hachiman en de charme van de oude wereld van het kasteelstadje, omgeven door een prachtig landelijk Japans landschap, verkennen. Gasten kunnen ook de regionale delicatessen ontdekken, zoals gegrilde Ayu zoete vis en keichan, een traditioneel kippenschotel.

Fairfield door Marriott Mie Mihama (63 kamers)

De Hamakaido is de belangrijkste kustroute van de op de werelderfgoedlijst geplaatste Kumano Kodo, de 1000 jaar oude Japanse pelgrimsroute. Dit hotel ligt naast het Michi-no-Eki Park Shichiri-Mihama wegrestaurant, vlak voor de Hamakaido. Met het hele jaar door warm en aangenaam weer kunnen de gasten ook het nabijgelegen Shichiri Mihama Beach, geselecteerd als een van de “100 Grote Stranden” van Japan, verkennen en genieten van de rijkdom aan regionale producten, zoals mandarijnensinaasappels en verse zeevruchten.

Fairfield door Marriott Tochigi Motegi (52 kamers)

Dit hotel ligt naast Michi-no-Eki Motegi, vlakbij het station en de sporen van Mooka, beroemd om zijn majestueuze stoomlocomotieven die in het weekend rijden en die zowel kinderen als volwassenen aantrekken. Autosportliefhebbers zullen ook genieten van een bezoek aan het beroemde internationale racecircuit in de buurt, Twin Ring Motegi, waar ook het Honda Fan Fun Lab is gevestigd met de volgende generatie technologie├źn zoals robotica en elektrische voertuigen.

Fairfield van Marriott Kyoto Miyazu (93 kamers, geplande opening 15 december)

Dit hotel ligt in de oude Japanse hoofdstad Kyoto en biedt een panoramisch uitzicht op het prachtige heldere water van de Miyazu-baai. Gasten kunnen genieten van een verfrissende zeebries, de charmante oude straten van Kyoto verkennen en de klassieke Japanse keuken ontdekken in Osakana Kitchen Miyazu, met inbegrip van de populaire kaisen-don, rijstkommen bedekt met selecties van verse zeevruchten. Gasten kunnen ook een pleziervaart maken om de prachtige Amanohashidate zandbank te zien, die verkozen is tot een van de drie mooiste uitzichten van Japan.