Fairmont Tazi Palace Tanger

Katara Hospitality en Accor verlengen hun partnerschap en kondigen de opening aan van het Fairmont Tazi Palace in Tanger.  Met dit nieuwe adres in het noorden van Marokko versterkt Katara Hospitality, een wereldwijde referentie in de luxehotelindustrie, zowel ontwikkelaar, eigenaar als beheerder van hotels, haar commerciële banden met Accor, een van ‘s werelds grootste hotelbedrijven die niet minder dan 420 hotels exploiteert in de regio India, het Midden-Oosten, Afrika en Turkije.

Het nieuwe luxe hotel, versterkt op lange termijn de samenwerking tussen de twee groepen aangezien Katara Hospitality al een aantal door Accor beheerde hotels bezit. Het Fairmont Tazi Palace Tanger omvat 133 kamers en suites, een spa, verschillende restaurants en bars, alsmede talrijke ruimtes voor zakelijke gasten (conferentieruimtes, receptieruimtes, enz.).

“Onze betrokkenheid en investering in de renovatie van het Tazi Palace in Tanger weerspiegelt de internationale ontwikkelingsstrategie van Katara Hospitality, die tot uiting komt in deze tweede locatie in Noord-Afrika,” aldus Zijne Excellentie Ali Bin Ahmed Al Kuwari, voorzitter van Katara Hospitality.

“We zijn ervan overtuigd dat het DNA en de filosofie van het merk Fairmont perfect aansluiten bij wat we willen voor dit toekomstige hotel: een respect voor de historische dimensie van de plaats, terwijl het wordt gepositioneerd als een van de belangrijkste spelers in het toerisme in Tanger,” zegt de heer Andrew Humphries, waarnemend CEO van Katara Hospitality. “Met zijn historische dimensie, slim vermengd met de modernste Marokkaanse architectuur, wordt Tazi Palace een iconische bestemming met een erfgoed dat diep geworteld is in het heden en naar de toekomst kijkt. Het resort is een stedelijke oase gewijd aan rust en welzijn in een omgeving die doordrenkt is van de Marokkaanse cultuur en geschiedenis.

Gelegen in het hart van de stad Tanger in de elegante wijk Boubana, is het Fairmont Tazi Palace ideaal gelegen om gasten te laten profiteren van alle toeristische attracties van de stad, op slechts 10 minuten van het centrum en de beroemde Corniche, en op slechts 20 minuten van de luchthaven. Het Fairmont Tazi Palace, gelegen tegen een beboste heuvel en genesteld in een van de mooiste gebieden van de stad, biedt een adembenemend uitzicht over de stad Tanger. De gasten van het hotel zullen worden ondergedompeld in een historisch rijke omgeving en profiteren van diensten die in overeenstemming zijn met de hoge normen van het Fairmont-merk.

Accor exploiteert momenteel 41 eigendommen (6215 sleutels) in Marokko en 4 openingen zijn in ontwikkeling (768 sleutels) in het land.