Feest mee tussen 150.000 bloemen…

JUBILEUMEDITIE FLEURAMOUR

 

Verscholen in het imposante kasteeldomein van Alden Biesen gebeurt iets magisch. Van 23 tot en met 26 september 2022 openbaart zich een bloemenparadijs, dit jaar voor de 25ste keer. Een zilveren jubileum waarvoor alle registers worden opengetrokken. Heb je jouw voordelige online tickets op zak? Treed dan binnen in de wondere wereld van FLEURAMOUR!

Droomvlucht ver weg van dagelijkse realiteit

Op zoek naar een originele uitstap? Op FLEURAMOUR gaat een droomwereld voor je open. Vol natuurpracht, magie en meer dan 150.000 bloemen. Je wandelt tussen creatieve meesterwerken en proeft de passie voor bloemen. Onderweg val je van de ene verbazing in de andere. Dit jaar belooft bovendien een speciale editie te worden, want FLEURAMOUR mag 25 kaarsjes uitblazen. Een zilveren jubileum boordevol verwondering in de stijl van het thema ‘MAGIC’. Kom, feest mee en beleef een fantasievol dagje uit!

400 bloemenkunstenaars uit hele wereld

Zo’n 400 bloemengoochelaars uit een twintigtal landen gaan hun toverkunsten op jou loslaten tijdens FLEURAMOUR. Zo komen er bloemenkunstenaars uit België, Denemarken, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hong Kong, Italië, Litouwen, Maleisië, Mexico, Nederland, Oekraïne, Pakistan, Roemenië, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Het resultaat? Een feeëriek natuurspektakel. Met adembenemend grote en verbluffend gedetailleerde meesterwerken uit bloemen. Naast een betoverende toer langs honderden bloemencreaties kan je tijdens FLEURAMOUR ook genieten van florale modeshows, een sfeervolle pop-up markt en demonstraties bloemstylen.

Paradijs voor bloemenliefhebbers

Op FLEURAMOUR geniet je van het strafste dat de bloemenwereld te bieden heeft.:  Betoverende florale toer langs honderden bloemencreaties uit minstens 18 landen. –  Prachtige fashion show met feeërieke bloemenjurken van floral designers, in regie van Inge Quint. – Demonstraties van bloemstylisten met de mooiste boeketten en bloemencreaties. – Sfeervolle pop-up markt met decoratie, accessoires en juwelen. –  Gezellige terrassen met bar en foodtrucks voor de kleine en grote honger. – Florale hoedjesparade op vrijdag 23 september. Bezoekers die een zelfgemaakte bloemenhoed dragen, maken kans op een mooie prijs!