First Residence Inn -Merida Mexico

Marriott International kondigt de langverwachte opening aan van de eerste Residence Inn, 151 kamers, van Marriott in Mexico, gelegen in Merida, Yucatan. Met een wereldwijde voetafdruk van hotels in de Verenigde Staten, Canada, Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika is Residence Inn de wereldwijde leider in het segment van de langere verblijven.

De komst van het eerste Residence Inn hotel in Mexico komt op een moment dat gasten op zoek zijn naar verhoogde verblijfsalternatieven voor langere verblijven met flexibiliteit en vrijheid. De economische en industriële ontwikkeling van Merida maakt het de ideale bestemming voor managers en reizigers, onderweg voor zaken of vrije tijd.

Gelegen in het noordelijke deel van Merida, het nieuwe zakencentrum van de stad, biedt Residence Inn Merida een gemakkelijke toegang tot de unieke cultuur, het erfgoed en de keuken van de Yucatan regio. Met 151 goed ingerichte, ruime suites met volledig uitgeruste keukens, variërend van 40 tot 78 vierkante meter, biedt het pand een nieuwe optie in het segment van langere verblijven, waarbij comfort en stijl worden gecombineerd.

“Merida is erkend als een van de beste steden om in te wonen en is geleidelijk aan een economische kracht voor het land geworden door het openen van nationale en internationale investeringsmogelijkheden. De ruime suites met aparte woon-, werk- en slaapzones en volledig functionele keukens zullen de gasten helpen hun tijd te maximaliseren en te gedijen terwijl ze reizen”, aldus Arturo Cruz, Sales Director van Residence Inn Merida. “Gelegen op 20 minuten van Paseo Montejo, hebben onze gasten de mogelijkheid om te genieten van de historische monumenten, de gastronomie en de gastvrijheid van de burgers om hen zich thuis te laten voelen”.

Het hotel is huisdiervriendelijk en biedt extra voorzieningen zoals een gratis boodschappendienst, een 24-uurs markt, een gemeenschappelijke wasruimte en een ultramoderne fitnessfaciliteit. Residence Inn Merida biedt bijna 80 m² natuurlijk verlichte vergaderruimte met ingebouwde multimediatechnologie. Groepen tot 50 personen kunnen gebruik maken van flexibele vergaderzalen en speciale verzamelruimten voor maaltijden, breakout-sessies, één-op-één vergaderingen edm. www.marriott.com/midri