FITUR 2021: FITUR Mice

Een strategisch gebied dat een ontmoetingsplaats is voor het gespecialiseerde aanbod en de vraag in het MICE-segment, de sleutel tot het stimuleren van de toeristische industrie wereldwijd. De oproep richt zich tot professionele profielen o.m. bedrijven, verenigingen, incentivebedrijven, zakenreizenbedrijven en organisatoren van evenementen en congressen.

FITUR 2021, het eerste grote jaarlijkse evenement in de toeristische sector brengt professionals uit de sector incentives, conferenties en tentoonstellingen samen in de afdeling FITUR MICE. Het evenement, georganiseerd door IFEMA, viert zijn 41e editie van 20 tot 24 januari in Feria de Madrid en biedt onder zijn gevarieerde inhoud een strategische ontmoetingsplaats.

Zoals elk jaar zal de afdeling FITUR MICE de medewerking krijgen van MITM Events, een bedrijf dat gespecialiseerd is in MICE-toerisme-evenementen, en ondersteuning van het netwerk van IFEMA-filialen over de hele wereld. Het zal ook een eigen ruimte aanbieden gedurende twee dagen voor FITUR 2021 (18 en 19 januari), zodat deze bijeenkomst kan worden gehouden in een uitsluitend professionele omgeving, gericht op het leggen van efficiënte contacten en het genereren van business.

Het vergaderschema biedt de deelnemende exposanten een agenda met vooraf vastgelegde afspraken met bedrijfsleiders, die grondig worden geselecteerd op basis van criteria die hun niveau van zakelijk potentieel en aankoopbeslissing zullen beoordelen. Voor elke deelnemer worden gemiddeld 30 afspraken gemaakt. FITUR MICE wordt aangevuld met een netwerkprogramma, bestaande uit verschillende sociale activiteiten die zullen leiden tot het vergroten van de contacten en het versterken van de banden tussen de deelnemers.