Fleuramour heeft alles voor dromerig dagje uit

Tijdreizen tussen 140.000 bloemen. Plezant, origineel en ongeëvenaard: deze daguitstap mag je niet missen. We hebben het over Fleuramour in Alden Biesen, waar je rondloopt tussen honderdduizend betoverende bloemen en van de ene verbazing in de andere valt. Nog nooit met een virtual reality bril rondgelopen in een fantasiewereld? Je toekomst laten voorspellen met bloemen?

Schoonheid & fantasie: Fleuramour biedt het beste van diverse werelden en werelddelen. Vanuit Azië tot Amerika reizen artiesten naar België om hun toverkunsten met bloemen te showen. Vier dagen lang nemen ze je mee op wonderlijke reis door toekomst, heden en verleden. Finaal sta je oog in oog met een betoverend mooie bloemenplaneet. De perfecte dagdroom voor wie van schoonheid, fantasie en beleving houdt!

Formidabel fotomateriaal ! We kunnen je alleen maar adviseren om je smartphone goed op te laden. Aan het eind van de dag bezit je immers ontelbare plaatjes waarop veel vrienden jaloers zullen zijn. Zelfs jij hoeft geen bloemenfanaat te zijn. De 140.000 bloemen in alle geuren en kleuren betoveren je automatisch, temeer omdat ze verwerkt zijn in honderden schattige en hallucinante bloemencreaties. Achter elke kasteelpoort en in ieder hoekje van de Franse tuin gaat wel een pareltje schuil.

Prachtige shows : Dan spreken we nog niet over de sublieme bloemenshows waarop de Amerikaanse Holly Chapple het publiek zal trakteren. Over het avontuurlijke VR-spel waarin je kunt figureren. Over de voorbijgangers die met knotsgekke bloemenhoeden paraderen. Over de leuke hebbedingen en lekkere versnaperingen die je op de pop-up markt allemaal kunt consumeren…

De Fleuramourtickets liggen al klaar. Schenk jezelf ook een dag vol flowerpower vertier. Door voordelig online te bestellen doe je jezelf nu al een plezier. Klaar? We kruisen mekaar ergens tussen de lelies, anjers en rozenblaadjes.

THEMA: BACK TO THE FUTURE

Spacebril op! Ruimtepak aan! Fleuramour gaat dit jaar op tijdreis. Zoals in de jaren 80 film ‘Back to the Future’ flits je tussen de toekomst en het verleden. Detecteer hoe de fascinerende bloemen- en plantenwereld door de eeuwen heen evolueert. Ontdek welke futuristische creaturen ooit het daglicht zien.

LEUKE NIEUWIGHEDEN

  • Welke toekomst staat er voor jou in de sterren geschreven? Ontdek het bij een bloemlezing! Bloemenmedium Isabelle Blomme leest aan de hand van 3 bloemen jouw verleden, heden en je toekomst. Een astrologische “Back to the Future”!
  • Reis met een virtual reality bril (in een daartoe voorziene ruimte) naar een florale fantasiewereld waar je een avontuurlijk spel kunt beleven.
  • Voor een veld vrolijk bewegende zonnebloemen op zonne-energie kan je naar hartenlust poseren.

LEEF JE CREATIEF UIT

Op vrijdag 27 september 2019 gaat Fleuramour van start met de traditionele Hoedjesdag. Ontwerp je mooiste hoofddeksel met bloemen en/of planten en draag het tijdens de hoedjesparade. Wie weet win jij wel de eerste prijs!

Fleuramour : Van vrijdag 27 tot en met maandag 30 september 2019 van 10 tot 18 uur – Landcommanderij Alden Biesen –           Kasteelstraat 6, Bilzen

Tickets & info >> www.fleuramour.be   ONLINE KORTING!