Floris Van Bommel: Brugge in een nieuw jasje

De Van Bommel store in Brugge kreeg een volledig nieuwe make-over en is nu omgebouwd naar een Floris van Bommel store. De klassiekere Van Bommel schoen zal je er nog altijd terugvinden, maar de focus ligt op de opvallende creaties en doordachte ontwerpen van Floris zelf. Net zoals voor de heropening in Antwerpen medio 2017, hebben ze voor Brugge ook een skylineschoen ontworpen. Een exclusief hebbeding voor de fans dus..

Het oog wilt ook wat

De aandacht wordt meteen getrokken naar de zwarte fa├žade die mooi contrasteert met het witte, statige logo. Eens binnen krijg je een subtiele afwisseling te zien tussen moderne houtdetails, robuuste baksteen en veel contrasten van zwart, wit en beton die tijdloos zijn. Naast de schoenen krijgen de accessoires ook extra aandacht door prachtige inkijkvitrines en statige, rechthoekige blokken. Pure eenvoud, modern en strak maar uitnodigend tegelijkertijd.

Vanop een indrukwekkend, uitvergroot campagnebeeld, kijkt Floris goedkeurend toe! Adresgegevens: Floris van Bommel store – Zuidzandstraat 24 – 8000 BRUGGE