Four Points by Sheraton breidt uit in Thailand

Sheraton Phuket Patong Beach Resort.

 

Four Points by Sheraton breekt vandaag in Thailand door met de opening van Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort. Met 600 kamers is het hotel gunstig gelegen in het hart van de bekendste strandbestemming van Phuket. Of reizigers nu op bezoek zijn voor hun werk of voor hun plezier, het hotel zal zeker voldoen aan de behoeften van de hedendaagse reiziger met zijn toegankelijk design, stijlvol comfort en alle populaire extra’s van het merk.

Genesteld in een halvemaanvormige baai van wit zand, met uitzicht op de azuurblauwe oceaan aan de zeer gewilde westkust van Phuket, is Patong Beach een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Thailand. Gelegen op 45 minuten afstand van Phuket International Airport, kunnen reizigers een schat aan attracties ontdekken in de nabijheid van het hotel zoals gouden stranden, idyllische eilanden….

Het Four Points Phuket Patong Beach Resort weerspiegelt de belofte van het merk om te zorgen voor de moderne reiziger van vandaag die op zoek is naar evenwicht op de weg, en beschikt over 600 goed ingerichte, ruime gastenkamers en suites, waaronder kamers met toegang tot het zwembad en privéterrassen. Elke kamer heeft een “Vintage Modern” eigentijdse inrichting, comfortabel beddengoed, een ruime badkamer met een krachtige douche en ultramoderne voorzieningen, waaronder geïntegreerde USB-poorten en high-speed Wi-Fi. De Family Suite beschikt over een speciale kinderkamer met bootbedden en kindervoorzieningen. Daarnaast bieden de Ocean View suites een adembenemend uitzicht op Patong Beach en de Andamanse Zee.

Het hotel beschikt over vijf stijlvolle eetgelegenheden; Chao Leh Kitchen focust op de keuken van Phuket, Sears & Co. biedt een informele eetervaring met zitplaatsen binnen en buiten, inclusief een tuin in de schaduw van tropische bomen. De Deck Beach Club is de perfecte plek om te ontspannen genietend van lichte hapjes en kenmerkende cocktails, inclusief Phuket’s Best Brews™, onderdeel van het ambachtelijke bierprogramma van Four Points, de Lobby Bar een vertrouwde, authentieke ruimte om op elk moment van de dag een pauze in te lassen, terwijl de Pool Bar – met zijn zevenzits-zwemteller – een verleidelijke plek is om af te koelen.

Overdag kunnen de gasten zich ook ontspannen in The Deck Beach Club Patong, de op zee gerichte chill-out zone, trainen in de 24-uurs fitnessruimte, ontspannen in een gezellige cabana, of een duik nemen in de drie verschillende zwembaden die beschikbaar zijn in het hotel, waaronder een zoutwaterlagunezwembad. Jongeren worden vermaakt in de Little Sea Gypsies Kid’s Club, waar de activiteiten variëren van kooklessen tot schminken, kinderkampen en nog veel meer.

Met 1.200 vierkante meter flexibele functieruimte inclusief twee balzalen en meer dan 1.000 vierkante meter ruimte voor buitenevenementen, biedt Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort locaties voor alle soorten bedrijfs- of sociale bijeenkomsten. De Akara Grand Ballroom, foyer en pre-functionele ruimte biedt plaats aan maximaal 500 personen voor grootschalige conventies en galadiners, terwijl de Kathu Junior Ballroom ideaal is voor talk-of-the-town evenementen met maximaal 170 deelnemers. Zeven andere lichte en goed uitgeruste vergaderzalen kunnen worden aangepast aan verschillende soorten functies. Voor koppels die de knoop willen doorhakken, kan het hotel ook prachtige bruiloften organiseren, in de balzalen of buiten op het elegante tuinterras.

www.fourpointsphuketpatong.com