Fritel presenteert The Mulch

The Mulch reduceert 90% van het keukenafval

Met The Mulch van FRITEL zijn de ongemakken van keukenafval in huis verleden tijd. Het innovatieve keukentoestel reduceert voedingsresten én bewaart ze geurloos. The Mulch is een praktische en hygiënische oplossing voor afvalverwerking binnenshuis. Zeker voor gezinnen die in een stads- of dorpskern wonen. Met een groeiende bevolking en de daardoor groeiende afvalberg, is de nood aan dit soort oplossingen erg groot.

De theorie is simpel: klokhuizen, aardappelschillen, etensresten… je gooit ze gewoon in de groencontainer of vuilniszak en klaar. Maar in de praktijk gaat het helemaal anders. De groencontainer begint snel te stinken, of staat buiten in de regen, je woont op een klein appartement en hebt er eigenlijk geen plaats voor, of je doet niet de moeite voor één bananenschil. Meestal wordt het organisch keukenafval dan maar even in een afvalbakje in de keuken of gewoon in de vuilnisbak bewaard. Resultaat: het wordt – zeker in de zomer – een bron van rottende geuren en een broedplaats voor fruitvliegjes en zelfs maden.

The Mulch van het Belgische FRITEL verwerkt het keukenafval in een afgesloten emmer. Het toestel reduceert in enkele uren tijd 90% van het keukenafval en vermaalt het geur- en geruisloos tot een neutraal ruikende droge reststof. The Maxi Mulch is een staand model met een capaciteit die groot genoeg is voor elk gezin. The Mini Mulch past op het aanrecht en is ideaal voor kleinere gezinnen. Het toestel is verkrijgbaar in de betere elektrozaak en is betaalbaar met Ecocheques.

Website: www.themulch.eu

Het 100% Belgische familiebedrijf FRITEL werd opgericht in 1991 en is marktleider op het gebied van keukentoestellen voor de particuliere markt in ons land. Het vernieuwende merk is aanwezig in alle elektrowinkels met een ruime waaier aan producten, zoals wafelijzers, blenders, koffiezetapparaten, friteuses, de SnackTastic, fonduetoestellen enzovoort. Als enige Europese elektrofabrikant met een eigen ontwikkelingsafdeling heeft FRITEL voor ieder wat wils. Van starters over gezinnen tot professionals. Stuk voor stuk gaat het om innovatieve producten waarbij design, multifunctionaliteit, gebruiks- en onderhoudsgemak, én veiligheid voorop staan. www.fritel.com