Fruit Logistica special edition 2021

Hoge respons van de branche van vers fruit op nieuw concept

 

FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 vindt plaats van 18 tot 20 mei 2021 in Berlijn . Exposanten die tot nu toe geen stand geboekt hadden maar geïnteresseerd zijn om aan de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 deel te nemen, kunnen zich per direct daarvoor registreren. „Het verheugt ons dat wij bijkomende exposanten kunnen uitnodigen om in mei in Berlijn aan de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 deel te nemen. „De grote vraag van de internationale fruit- en groentebranche heeft aangetoond, hoe groot de belangstelling ervoor is, op het evenement aanwezig te zijn. De wens om tijdens persoonlijke gesprekken nieuwe klanten te winnen en om bestaande relaties te onderhouden, is zeer groot“, aldus Madlen Miserius, Senior Product Manager. „De FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION zal het niet alleen mogelijk maken om ter plaatse met elkaar transacties af te sluiten, maar ook om digitale contactmogelijkheden aan te bieden voor firma’s die er in 2021 nog niet opnieuw als exposant of vakbezoeker bij kunnen zijn.“

Exposanten uit alle geledingen van de waardeketen, gaande van vers fruit en groente over verpakking, logistiek, zaaizaad & meststoffen tot machines & techniek, broeikastechniek en aanbouwapparaten, kunnen zich van nu af aan voor de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION inschrijven. De eerste registratiefase tot en met 20 november 2020 was reeds aan geregistreerde exposanten van de FRUIT LOGISTICA voorbehouden. Actueel zijn 400 firma’s uit 40 landen ingeschreven. Daaronder talrijke vooraanstaande ondernemingen zoals KÖLLA, Port International, Rijk Zwaan, Hamburg Süd en KRONEN.

Voor Arno Überbacher, zaakwaarnemer bij Evelina, staan de directe gegevensuitwisseling en het ontstaan van transacties centraal: “De FRUIT LOGISTICA was altijd al een belangrijke ontmoetingsplaats om onze internationale zakenrelaties te intensiveren, om aangelegenheden tijdens persoonlijke bijeenkomsten te bespreken en om nieuwe projecten te starten. Daarom verheugen wij ons op de deelname aan de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021.”

Nog andere ingeschreven exposanten zijn het erover eens dat de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 het ideale platform voor de presentatie van nieuwigheden en innovaties is: “Ook in deze ons op de proef stellende tijden blijven wij ons continue innovatiebeleid trouw. En ook in 2021 is er geen betere plaats om zowel onze klassiekers als de nieuwigheden van de gehele branche van vers fruit te tonen – ter plaatse en ook digitaal”, aldus Glenn Sebregts, Division Head Marketing bij BelOrta. Dat ziet ook Jérémie Chabanis, Europe Africa Middle East Value Chain Head bij Syngenta Vegetable Seeds zo: “Wij kijken ten zeerste uit naar de deelname aan de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021. De FRUIT LOGISTICA is het brancheplatform om met de mondiale hoofdrolspelers op het gebied van vers fruit en groente bijeen te komen en geeft ons de mogelijkheid om onze nieuwste innovaties voor te stellen.”

Het compactere format van de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION met kant-en-klare tentoonstellingspakketten en een uitgebreide planning van de zalen heeft het voordeel dat het COVID-conform is, de tentoonstellende ondernemingen flexibiliteit garandeert en hen helpt om hun risico tot een minimum te herleiden. Daaraan leveren ook de dit keer geldende annuleringsvoorwaarden, die een gratis annulering tot vier weken vóór het begin van de event mogelijk maken, hun steentje bij. De SPECIAL EDITION van de FRUIT LOGISTICA wordt door nieuw ontwikkelde inhoudelijke elementen gecompleteerd. Zo zullen er onder andere een Buyer programma, Matchmaking en Livestreams van het evenementenprogramma zijn.

www.fruitlogistica.com