Fruit Logistica verplaatst naar april 2022

De toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel wordt verschoven naar 5-7 april 2022.

Op dit moment is een verslechtering van de situatie in veel Europese landen te verwachten als gevolg van de vierde Coronagolf. Terzelfder tijd blijft de wens van de branche om elkaar ter plaatse te ontmoeten en persoonlijk ideeën uit te wisselen groot. Tegen deze achtergrond heeft de Messe Berlin besloten om de FRUIT LOGISTICA uit te stellen tot na de vierde golf. Dit betekent dat FRUIT LOGISTICA 2022 zal plaatsvinden van dinsdag 5 april tot en met donderdag 7 april.

“Meet onsite again” – daar houden we ons aan. Wij verwachten dat de Corona-situatie pas in de loop van februari zal verminderen als gevolg van de genomen tegenmaatregelen. De nieuwe datum opent de mogelijkheid voor een FRUIT LOGISTICA die de moeite waard is voor onze internationale gasten en exposanten. Wij verheugen ons erop weer mensen uit de hele wereld te kunnen ontvangen met betere kadervoorwaarden”, verklaart projectleider Kai Mangelberger het besluit.

Met exposanten uit meer dan 80 landen zal de FRUIT LOGISTICA in april 2022 opnieuw de gehele wereldwijde waardeketen van de groente- en fruitsector vertegenwoordigen.

FRUIT LOGISTICA is de toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel en vertegenwoordigt de gehele waardeketen van de fruit- en groentesector, van de teler tot aan het verkooppunt. Op de FRUIT LOGISTICA 2020 presenteerden meer dan 3.300 exposanten uit 91 landen hun producten, diensten en technische oplossingen. Ongeveer 73.000 kopers en vakbezoekers uit meer dan 135 landen woonden het evenement bij. De volgende FRUIT LOGISTICA vindt plaats in Berlijn van 5 tot 7 april 2022.