Fruit Logistica verrast inkopers met een interessante visie voor 2020

Wat is uw visie voor 2020? Voor de duizenden inkopers die terugkeren naar de toonaangevende internationale handelsbeurs voor groenten en fruit – de FRUIT LOGISTICA die wordt georganiseerd van 5 tot 7 februari 2020 – zijn de vooruitzichten zeker interessant, inspirerend en boordevol met verse ideeën en kansen.

De FRUIT LOGISTICA, die meer inkopers van versproducten samenbrengt dan welk ander branche-evenement ook, biedt de meeste kans om zinvol en persoonlijk contact te leggen met potentiële klanten uit de hele wereld. Daarnaast biedt het exposanten de meest directe manier om hun producten of diensten in het middelpunt te plaatsen van enkele opvallende trends in de branche. Er is geen betere manier om uw duurzame verpakkingen in de schijnwerpers te plaatsen, uw betrokkenheid bij het verminderen van voedselverspilling te onderstrepen, uw nieuwste technologische vooruitgang te demonstreren of inkopers te laten zien wat u doet om producten op een ethische wijze te sourcen.

De laatste keer waren bijna 80.000 bezoekers uit 135 landen wereldwijd aanwezig en nu de internationale vraag naar verse groenten en fruit blijft stijgen, biedt FRUIT LOGISTICA 2020 het beste platform voor bedrijven die willen profiteren van die verdere groei, vooral in Europa. Ondanks de aanzienlijke groei in China, India en de VS, domineren zes grote Europese markten – Duitsland, het VK, Nederland, Frankrijk, Rusland en België – nog steeds de top tien van fruit importerende landen. Voor groenten zijn de vooruitzichten op groei in Europa ook aanzienlijk, wat met name wordt gedreven door consumententrends als gezondheid en gemak.

Nu is het moment om uw plaats op de FRUIT LOGISTICA veilig te stellen en aanwezig te zijn op ‘s werelds grootste podium van de versbranche. U kunt nu uw stand voor de FRUIT LOGISTICA 2020 reserveren via de officiële website www.fruitlogistica.com. Sluitingsdatum voor aanvragen is 31 juli 2019.