Fruit Logistica verschuift datum

FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION vindt plaats van 18 tot 20 mei 2021. FRUIT LOGISTICA vindt plaats in 2021 als speciale editie en wordt verplaatst naar 18 tot 20 mei 2021. Met de titel “Meet on site. Connect online” richt het aangepaste concept zich op zakelijke bijeenkomsten en kant-en-klare beurspakketten om de flexibiliteit en zakelijke kansen van exposanten te maximaliseren.

“Covid-19 confronteert ons met uitdagingen die niemand van ons kan voorkomen. Dus hebben we ons afgevraagd wat onze klanten nodig hebben en wat de factoren zijn die we voor hen kunnen controleren,” verklaart Madlen Miserius, Senior Product Manager bij FRUIT LOGISTICA. “Onze aanpak is om klanten in staat te stellen hun risico’s beter te beheren en hun zakelijke kansen te vergroten. Dit is het leidende principe van FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 in Berlijn.”

Met het evenement dat in mei wordt gehouden is het waarschijnlijker dat een groter aantal inkopers uit grote delen van de wereld aanwezig kan zijn – waardoor de zakelijke kansen bij FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 verder toenemen. Digitale elementen, waaronder vergaderfuncties en het uitzenden van het conferentieprogramma bieden extra oplossingen om deel te nemen en zich te engageren. Het aangepaste concept op basis van kant-en-klare beurspakketten reduceert de investering en doorlooptijd voor exposanten aanzienlijk. Zij kunnen een pakket kiezen voor drie vooraf vastgestelde standoppervlakten. De pakketten bestaan uit de standruimte, de standbouw en een sterke internetverbinding.

“Met ons aangepaste concept willen we de wereldwijde verse groenten- en fruitindustrie in staat stellen om elkaar in een veilige omgeving in 2021 in Berlijn te ontmoeten en opnieuw te verbinden”, aldus Miserius. “Terwijl FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 uitgaat van een duidelijk gereduceerde totale ruimte, biedt het voor een maximaal aantal geregistreerde bedrijven de mogelijkheid om producten ter plaatse tentoon te stellen. Het nieuwe formaat verlaagt de investering van onze klanten, laat tijd toe voor beslissingen en vermindert tevens het aantal medewerkers dat nodig is voor hun stand in Berlijn. Met andere woorden, we bieden een eenvoudige manier om deel te nemen en geven de industrie de broodnodige mogelijkheden om de inkopers persoonlijk te ontmoeten”.

Het team van FRUIT LOGISTICA heeft alle exposanten reeds geïnformeerd en haar wereldwijde netwerk van vertegenwoordigers in meer dan 150 landen onderhoudt rechtstreeks contact met de exposanten. Informatie over de deelnamepakketten en verdere details zullen uiterlijk op 23 oktober 2020 beschikbaar zijn.