Fruit Logistica: world cup platform voor nieuwe trends

 

Groente op de grill in plaats van vlees, groentendips in plaats van chips alsmede fruitsticks zijn de nieuwe favorieten voor bij de World Cup. De groeiende trend voor het grillen van groenten bleek al op de FRUIT LOGISTICA van dit jaar – de Zwitserse onderneming Eisberg won de FRUIT LOGISTICA INNOVATION AWARD (FLIA) voor hun BBQ-grillmix.

De FRUIT LOGISTICA van volgend jaar zal ook trends zetten en – en  net als bij de World Cup – zal het vele landen op één lokatie samenbrengen. “Wij verwachten meer dan 60.000 bezoekers uit meer dan 140 landen. Dat zijn meer mensen dan in de meeste voetbalstadions passen.” onderstreept Gérald Lamusse, Global Brand Manager van FRUIT LOGISTICA. De meest toonaangevende beurs ter wereld voor de internationale verse producten industrie vindt plaats in Berlijn van 4 tot 6 februari 2015.

De organisator van het evenement is enthousiast over het aantal boekingen alleen vier weken voor de definitieve sluiting van de inschrijvingsperiode. „Wij hebben in dit stadium nog nooit zo’n sterke vraag opgevangen voor tentoonstellingsruimte van bedrijven van over de hele wereld.“, zegt Lamusse. Bedrijven die aan de tentoonstelling mee willen doen, kunnen nog stands boeken tot 31 juli met gebruik van de online formulieren. www.fruitlogistica.de