Geef smaak aan je paasbrunch met Oil & Vinegar

Er zijn enkele data waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Helemaal bovenaan dat lijstje prijkt de dag waarop we weer volop kunnen afspreken met vrienden en familie. Of dat op Pasen zal zijn, weten we nog niet. Gelukkig is lekker eten áltijd een optie. Zeker wanneer je producten van Oil & Vinegar in huis haalt. Happy cooking!

Nieuw! Mango Vinaigrette

Breng de zon in huis én op je bord met deze kant-en-klare Mango Vinaigrette met Spaanse wijnazijn. Deze exotische smaakmaker past geweldig goed in salades waarin avocado en kip de hoofdrol spelen. Daarnaast is deze vinaigrette ook verrassend lekker om gerechten mee af te werken. Zo past de Mango Vinaigrette perfect bij kip, gebakken witvis of een ceviche.

Probeer de Mango Vinaigrette zeker ook eens in een Poké Bowl. Deze vinaigrette zorgt er namelijk voor dat de smaak van alle verse ingrediënten in je salade nóg beter uitkomen. En de mooie oranje kleur maakt het geheel ook nog eens een lust voor het oog. (Oil & Vinegar Mango Vinaigrette (250ml) – € 6,95)

Spice up your Easter

Dit pure Hawaiiaanse zeezout is op traditionele wijze geoogst uit Pacifische wateren en verrijkt met houtskool. Hierdoor krijgt het zout zijn zwarte kleur en lekkere rooksmaak. Heel lekker op een gekookt of gebakken eitje, maar ook verrassend smakelijk bij vanille ijs! Pak komende paasbrunch uit met dit origineel dessert: Castillo de Canena (exclusief verkrijgbaar bij Oil & Vinegar) en werk af met het Hawaiiaanse zeezout. Succes verzekerd! (Black Hawaii Salt (119gr) – € 7,95)

Een beetje zout, een snuifje peper en je ei is gekruid, toch? Dat is zeker oké, maar gun jezelf dat extraatje en ga voor deze mix van zeezout, zwarte peper, paprika- en uienvlokken. Wie zijn (eier)gerecht eenmaal kruidt met deze Egg Salt boordevol natuurlijke ingrediënten, wil niets anders meer. (Egg Salt (57gr) – € 5,95 )

Easter nostalgia

Nostalgie troef met dit mooie paasblik boordevol chocoladerepen! Indien de kinderen in april nog geen eitjes kunnen rapen bij de grootouders, kan de paashaas hun paasgevoel voeden door hen dit blik op te sturen. De kleine, zorgvuldig uitgewerkte details zorgen ervoor dat het decoratieve blik in het oog springt. Bij het openen van het blik vind je 4 kwalitatieve melkchocoladerepen (30g) met op iedere wikkel een andere unieke paasafbeelding. Kortom: een lust voor het oog én de smaakpapillen. (Decoratief blik met paastaferelen, gevuld met melkchocoladerepen (120 gr) – € 8,95)