Geven maakt gelukkig

Verspreid het wonder van vreugde … We zijn altijd zo druk bezig met het streven naar iets beters, maar het ware geluk schuilt in dankbaar zijn voor wat we hier en nu hebben. Neem afstand van dagelijkse afleidingen en wees echt aanwezig in het leven van de mensen om wie je geeft. Omring je met geliefden of trakteer jezelf op een luxueuze ervaring, verpakt in jouw aandacht en liefde. Met producten voor thuis en voor het lichaam, gemaakt om de ziel te verzachten en dat dagelijkse moment van ontspanning en rust te creëren. De giftsets van Rituals zijn niet zomaar een cadeautje – het zijn individuele luxe-ervaringen. Deel deze momenten met de mensen die het dichtst bij je staan en creëer samen mooie herinneringen. Geef je dierbaren tijdens deze feestdagen een geschenk verpakt in dankbaarheid. Druk je waardering uit met één van de luxe giftsets en bezorg hen een betekenisvolle ervaring.

Ervaar het geluk van het geven van geschenken en verspreid de wonderlijke vreugde. Druk je dankbaarheid uit met luxe giftsets en geschenken voor thuis. In onze selectie van luxe geschenksets vind je iets voor elke persoon op je lijst, want voor iedereen is er een geschenk te bedenken dat gelukkig maakt. Stuk voor stuk creëren de geschenksets een ervaring die zorgt voor evenwicht, ontspanning, energie en nog veel meer om te beleven voor lichaam en ziel. Elk Rituals-geschenk is verpakt in dankbaarheid, liefde en waardering. De inlay van de giftsets is 100% composteerbaar en als je de producten eruit neemt, kun je de doos een tweede leven geven door er foto’s, brieven of andere zaken in te bewaren.

De giftsets zijn prachtig vormgegeven: ze stralen luxe uit en ze bevatten perfecte combinaties van lichaams- en huisproducten uit de nieuwe The Ritual of Jing Collection en de Limited Amsterdam Collection, die terug van weggeweest is.

De giftsets zijn verkrijgbaar in de verschillende Rituals-collecties: The Ritual of Ayurveda, The Ritual of Jing, The Ritual of Sakura, The Ritual of Happy Buddha, The Ritual of Samurai, The Ritual of Hammam en, op grote vraag van onze fans, ook The Ritual of Karma, The Ritual of Holi en de Amsterdam Collection in beperkte oplage. De geselecteerde giftsets zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: small, medium, large en extra-large, op maat van elke persoon op je kerstaankopenlijstje.

Deze producten zijn vanaf november 2020 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.com