Gloednieuwe ACRO suites

Griekenland’s 5* nieuwkomer zet de toon voor een perfecte retraite deze zomer, en verwelkomt gasten om veel meer te ervaren dan alleen een Kretenzisch verblijf.

Genesteld op de rotsachtige klif van Mononaftis Bay, in het noordelijkste deel van Agia Pelagia staat ACRO Suites – een boutique, eco-vriendelijk toevluchtsoord, waar gasten zich één kunnen voelen met moeder natuur. Dit kleine stukje paradijs biedt veel meer dan alleen een vakantie, het concept is opgebouwd rond gezondheid, welzijn en verjonging; een tijd om je op jezelf te concentreren op al je zintuigen.

De luxe accommodatie is de thuisbasis van een reeks prachtig ingerichte suites en villa’s, een combinatie van modern design met een bohemien tintje, allemaal met een rustgevend uitzicht op de Egeïsche Zee. De ruwe esthetiek van de natuurlijke omgeving van het eiland is verweven in het decor, met aardse tinten en materialen zoals hout, steen en marmer.

De iconische Cave Suites zijn een perfecte keuze voor koppels die op zoek zijn naar ultieme privacy in een gelukzalige omgeving. Voor gezinnen en groepen vrienden is de villa met zeezicht ‘ACROTERRA’ een must-stay. Dit meesterwerk aan de waterkant ligt direct aan de rand van het resort, met privézwembad en botanische tuin.

Het concept van het verkennen van de zintuigen en het herstellen van lichaam, geest en ziel wordt versterkt door het ongelooflijke Bath House in de boutique. De wellness retraite biedt een Byzantijnse hammam, kleine koudwaterbaden, regendouches en een uitgebreide keuze aan therapieën. Hot Stone massages’, ‘ACRO Bath House Rituals’, ‘Oxyveritage’ gezichtsbehandelingen en ‘Holistic Wellness’ dagen; zijn slechts enkele van de behandelingen die beschikbaar zijn. Als het gaat om jezelf te verwennen, ACRO’s charmante bamboe yoga “shala” – een Sanskriet woord dat “thuis” betekent, biedt gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan dagelijkse yoga-en meditatielessen en inspirerende lezingen van yoga goeroes en fitness-instructeurs mee te maken.

Het welzijnsresort is de thuisbasis van het ‘Cremnos Restaurant & Nurture House’, dat een overvloed aan gezonde en voedzame gerechten biedt voor alle smaken en dieetvoorkeuren. Het concept achter dit gastronomische toevluchtsoord is erop gericht gasten kennis te laten maken met het beste dat Kreta te bieden heeft. Alle gerechten worden bereid met verse, handgeplukte ingrediënten, afkomstig van lokale boerderijen rond het eiland. Gerechten zijn onder andere de ‘King Crab Salad’ met bergamotgeur en krokante chorizo, all-time favorieten zoals ‘Stifado’ en ‘Mushroom Risotto’ – en het ongelooflijke ‘ACRO’ Baba dessert met Kretenzische raki!

ACRO Suites is genieten van wat welverdiende ‘me-time’, in contact komen met de natuur, en u richten op uw welzijn deze zomer.